Kiderült: ezért találkozott Pressman és Dobrev

2023. augusztus 31. 14:54

A találkozón ott volt Jason Crow, aki az egyik leginkább háborúpárti politikus az USA-ban.

2023. augusztus 31. 14:54

A Mandiner beszámolt róla, Dobrev Klára találkozott David Pressmannel. „Amerikának tudnia kell, hogy a magyarok számára fontosak a transzatlanti kapcsolatok” – írta a DK-s politikus Facebook-oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

A találkozón ott volt Jason Crow amerikai demokrata képviselő, a Trump elleni impeachment vezető alakja – mutat rá az Origo. Crow az egyik leginkább háborúpárti politikus az USA-ban. „Nagyszerű, hogy az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének nagykövetével, Pressmannal beszélgethettem az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott támogatásáról, a demokrácia hazai és külföldi előmozdításáról, valamint az Egyesült Államok és Magyarország közeledéséről” – írta bejegyzésében a demokrata politikus.

Crow korábbi posztja arról tanúskodik, hogy több képviselővel együtt Joe Bidennek címzett levelekben kérték fegyverek, lőszerek, rakéták, tankok és az F16-os repülők küldését Ukrajnának.

Az Origo szerint a találkozó arról szólt, hogyan tudják fokozni a nyomást a magyar kormányon, hogy lépjen be Magyarország az orosz-ukrán háborúba, pörgesse fel a fegyverszállításokat.

Nyitóképen: David Pressman és Jason Crow. Forrás: Facebook

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. szeptember 02. 21:06
Gyurcsányné Pressmannal egyeztetett kormánybuktatás ügyben . Nyíltan lázítás uszítás tervet megbeszélték . Amerika az 1989 váltás megismétlésén dolgoznak apródögei kommunistákkal .
letsgobrandon-2
2023. szeptember 02. 20:16
Bojler elment talpat nyalni
Palatin
2023. szeptember 01. 18:14
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Ö az, aki legkevésbé kell a magyaroknak. Gyurcsánnyal legalább még jól be lehet rugni, de Dobrev nekünk semmire nem jó, semmire nem kell. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
bagira002
2023. szeptember 01. 02:42
hoci74 2023. augusztus 31. 23:48 Háborúhoz semmi közünk , nem a magyarok asztala . Ukrajna nem eu nem NATO tag .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!