Tudjátok mi a legnagyobb gondom a bevándorláspárti politikusokkal?

2023. október 28. 09:41

Ha van ötletetek, kérlek írjátok meg!

2023. október 28. 09:41
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Azon vagyunk, mégha anyagi és egyéb megfontolásokból óriási is a nyugati ellenszél. Tudjátok mi a legnagyobb gondom a nyugati és hazai bevándorláspárti politikusokkal és az őket szolgáló kulturális és média elittel⁉️ Nem adnak egyenes és világos választ arra, hogy miért támogatják a tömeges és valljuk be csak úgy mellesleg ellenőrizetlen bevándorlást. Miért⁉️ Ha van ötletetek, kérlek írjátok meg, a legjobbakat (lehet szellemes is) szívesen megosztom az oldalamon. Előre is köszönöm a segítséget a talány megfejtésében, ha már az érintettek gyanúsan hallgatnak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképen: Migránsok demonstrálnak a Keleti pályaudvarnál 2015-ben. Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. október 29. 17:02
Mit hangoztatnak a bevándorláspártiak ? 1) A leggyakoribb érv a humanitás. Mi is voltunk menekültek több alkalommal és bennünket is befogadtak. Tehát mi is menekültek leszármazottai vagyunk. 2) Európa népessége elöregedett. 2O-3O év múlva nem tudja garantálni még a mostani nyugdijak 5O%-át sem. Ergo, szükségünk van a bevándorlókra, (akik majd ránk fognak szavazni), de ezt már nem hirdetik . 3) A bevándorlók gazdagitják társadalmunkat, szinesebbé, érdekessebbé teszik. W a multikulti, le a nemzetállamok szűk látókörű sovinizmusával.
Kormánypárti2
2023. október 29. 13:46
Eddig egyedül is ment nekik a magyarokon élősködés, csak a kezdetekben kellett hozzá némi elvtársi segítség, de most nem megy a bringa hiába tolják ezerrel, úgyhogy jó lenne nekik egy kis segítség, vagy legalább egy őket fizikailag is vegzáló tömeg, hogy az unalmassá vált áldozati pózukat új keretek között vehessék fel.
Claudius1
2023. október 28. 22:23
Vizsgálatot indított a BMW-gyárba járó munkások szállója ellen a fideszes polgármester
zrx8
2023. október 28. 20:53
Nekem az, hogy ugyanazok a ballibsi hazaárulók hörögtek a "23 millió román bejövetele" miatt a kettős állampolgárság kapcsán, akik most kecskebaszó no-go gettót akarnak csinálni az országunkból a brüsszemiták parancsára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!