Egyszer vajon vége lesz a Karácsony Gergelyék körüli mutyiknak?

2023. október 20. 14:13

Itt az újabb ügy!

2023. október 20. 14:13
Karácsony Gergely a Partizánban
Fidesz Budapest
Fidesz Budapest

„Egyszer vajon vége lesz a Karácsony Gergelyék körüli mutyiknak?

Miközben a főpolgármester folyamatosan áldozati szerepben, cinikus mosollyal az arcán hárít magáról mindent, addig itt az újabb ügy! A rendőrség már két gyanúsítottat is kihallgatott a BKK-hajók gyanús ügyleteivel kapcsolatos nyomozásban. Korábban mi is többször szóltunk Karácsony Gergelynek, hogy az viccnek is rossz, hogy olyan vállalat győzött a BKV hajózási tenderén, amely cégnek még hajózási engedélye sincs.

A pofátlanság csúcsa pedig az, hogy a budapestiek havonta négy-öt millió forintot költenek azokra a hajókra, amelyek már harmadik éve nem közlekednek menetrend szerint a Dunán, hanem egy kikötőben állnak.

Kísértetiesen hasonlít ez az egész a szintén Karácsony Gergelyékhez köthető buszmutyihoz, ahol egy olyan céggel szerződtek, amelynek saját buszai sem voltak.

Hol van az átláthatóság és a tiszta kéz, amire Karácsony Gergely olyan büszke?”

Nyitókép: Partizán, YouTube

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Devil
2023. december 24. 22:15
El kell zavarni ezt a mindenre is alkalmatlan balekot! Szánalmas ez az ostoba mosolyú pénz elverő Gyurcsány szolga!!!
Zolt
2023. október 21. 20:22
A baloldal a káoszt szereti. Visszatartani a fejlődést. Minél később megépiteni azt amire megkapták a pénzt/eus pénzt.Gatolják az építkezést,hogy minél olcsóbban hozzájuthassanak az emberek ingatlanaihoz .Elvileg ,hogy majd kiadhassák ők. Ekkora meg akkora fejlesztésekről beszélnek,utána a fele se igaz. Legalábbis ezt tapasztaltam itt erre. Szerintem
Palatin
2023. október 21. 20:11
Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Miközben pokolra kíván téged megcsalt árva pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Palatin
2023. október 21. 20:01
Van egy Karácsony/Biden-jelenség, aminek erösen köze van az amerikai trükkökhöz, a CIA-hoz és a háborúhoz is. Biden nem azért lett elnök, mert az amerikai polgárok ostobák. A választás lett úgy faltolva, hogy Biden nyerjen. Biden azért kell a háttérhatalomnak, hogy a hadiipar, a külügy stb, - a fajsúlyos intézmények, cégek -, teljesen szabad kezet kapjanak, és ne akadályozza öket egy megfontolt, okos politika, azaz egy határozott elnök. Ez a jelenség él és virul a világban. Gondoljunk csak arra, miért lett Budapesten egy abszolut alkalmatlan, buta tökfilkó a föpolgármester? UGYANAZÉRT, AMIÉRT BIDEN AMERIKAI ELNÖK LETT. Biden, még abban sem biztos, hogy ö az elnök. Igaz, ebben én sem vagyok biztos. Biden ugyanis pontosan azért amerikai elnök, amiért Karácsony budapesti föpolgármester. Az ilyen rongybabák mindig a mögöttük álló rafinált héjáknak kellenek. Ök a diszlet, ami mögött az ármány és valóság lejátszódik. Biden mögött a CIA ügyeskedik, Karácsony mögött Gyurcsány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!