„Egy nyugati országban már lángolna a főváros” – Pankotai Lili az RTL-ben lázít (VIDEÓ)

2023. szeptember 25. 13:49

A diáklány elárulta, érettségi után pihenne egy évet.

2023. szeptember 25. 13:49

„Sajnos egy díj nem változtat azon a helyzeten, ami most Magyarországon van” – mondta Pankotai Lili az RTL Reggeli című műsorában arról, hogy neki ítélték a TASZ „Szabad-díját”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az, hogy a tanévkezdés előtt egy nappal ideiglenes órarendeket adnak, mert nem lehet tudni, milyen tanári állások betöltetlenek, egy nyugati országban önmagában elég lenne ahhoz, hogy lángoljon a főváros” – fogalmazott a diáklány.

Pankotai Lili az idei tanévben érettségizik, s elárulta, szeretne egy évet pihenni utána. Kifejtette, szeretne egyetemre menni – külföldre. „Az kérdés, hogy utána haza jövök-e” – tette hozzá.

A teljes beszélgetést itt nézheti vissza:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katintka
2023. október 02. 10:35
Vajon miért ült dzsekiben ?
poverello 1226
2023. szeptember 30. 14:16
Na, most milyen érettségiről beszél Lilike? Szerintem két lehetősége van. Átcsúszik esetlegesen "tanári" segítséggel, vagy csak simán elhasal...Azt értem, hogy utána egy év pihenésre lesz szüksége, tekintve hogy - az eredménytől függetlenül - nagyon lemerült lesz az a pici agyacskája!
Lajoss
2023. szeptember 29. 16:02
Sajnos,teljesen igaza van.
blanconegro
2023. szeptember 28. 13:30
Kis kretén picsa. Mejél gyújtogatni! Hátha valami "elégvoltzsaru" fejbe lő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik