Világszerte milliók láthatják, ahogy Tucker Carlson kiosztotta David Pressmant!

2023. augusztus 26. 16:21

Közösségi oldalán osztotta meg az amerikai véleményvezér az MCC és a Mandiner budapesti rendezvényén elmondott beszédét, amit így néhány óra alatt 2,6 millióan néztek meg.

2023. augusztus 26. 16:21

Néhány napja interjút adott neki Donald Trump, előzőleg azonban beszédet tartott Budapesten Tucker Carlson a Mathias Corvinus Collegium (MCC), valamint a Mandiner közös eseményén, az MCC Feszt Afteren. Az előadást ITT és ITT tekintheti meg. 

A befolyásos amerikai konzervatív véleményvezér most saját X (korábban: Twitter) oldalán is megosztotta a budapesti előadását!

A cikkünk végén is megtekinthető felvételt néhány óra alatt 2,6 millióan nézték meg.

Tucker Carlson bocsánatot kért Pressman viselkedése miatt

Ismeretes, a véleményvezér immár másodszor látogatott el hazánkba, és mint beszédében fogalmazott: ugyanaz az a három benyomás alakult ki benne elsőként.

Az amerikai véleményvezér szerint:

  • elképesztően finomak a magyar ételek,
  • esélytelennek látja, hogy meg tudna tanulni magyarul, de csodálatosnak találja a magyar nyelvet, valamint az, hogy

Tucker számára Mgyarország egyáltalán nem tűnik jobboldali pokolnak, sőt, sokkal inkább olyan országnak látja hazánkat, mint amilyenben maga is felnőtt.

Utóbbi kapcsán Tucker Carlson kifejtette: akkoriban még az Egyesült Államokban is olyan érzés volt tartózkódni, mint a magyar emberek között. Egy olyan közegben, ahol annyira nem érdeklődnek az emberek a politika iránt, de minden oldalnak meg vannak a képviselői, akik vitatkoznak egyes témákról, de ez nem jut el arra szintre, hogy ezek az emberek egymásra lőjenek.

Hozzátette: ezért is jutott arra a következtetésre amerikaiként, hogy amíg hazájához, az Egyesült Államokhoz végtelenül lojális, imádja azt és sosem kérne elnézést amiatt, hogy amerikai, David Pressman, amerikai magyar nagykövet viselkedése miatt azonban úgy érzi: elnézést kell kérnie.

Tucker szerint az amerikai nagykövet viselkedése „undorító, megbocsáthatatlan”, és olyan távol áll az amerikai diplomáciai normáktól, hogy nehéz elhinnie, hogy Pressman azt csinálja, amit csinál.

„Ezt egy olyan ember mondja, aki 35 évet töltött Washingtonban, egy diplomata fia, és az átlagosnál nagyobb tapasztalata van arról, mi is a diplomácia” – tette hozzá az egyik legbefolyásosabb amerikai véleményvezér.

Ime a Tucker Carlson által megosztott X-poszt, benne az angol nyelvű videó:

Nyitókép: Képkocka, Twitter-videó


 

 

 

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik