Hát, ők a mi balos, független újságíróink

2023. augusztus 24. 21:47

És még mindig csodálkoznak, miért ott tartanak, ahol.

2023. augusztus 24. 21:47
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Az megvan, hogy a 444 paywall mögé rejtett cikkben – azaz fizetned kell érte, hogy teljesen lásd – morfondírozik azon, miért tűnt fel félhold-szimbólum a tűzijáték során? Azt mondja a Diószegi-Horváth – hadd idézzem pontosan -, hogy »Miféle ősi jelképe ez a magyarságnak, amelyről mindeddig tudomásunk sem volt, de oly hatalmas fontosságú, hogy rögvest azzal is kell kezdeni az idei tűzijátékot?« Segítsünk neki! A hölgy hallott már Emeséről? A magyar mondavilágról? Esetleg látta már a székely zászlót? Hát, ők a mi balos, független újságíróink. És még mindig csodálkoznak, miért ott tartanak, ahol.”

Fotó: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
haxima
2023. augusztus 28. 01:29
Azért tényleg beszarok mindegyiken. 1. Amikor ezt az egészet elkezdték programozni, meg szervezni szó nem volt arról, hogy Erdogan itt lesz. 2. Marhára nem a török félholdra hasonlít. 3. A narrátor szövegében ott van, hogy az egész így kezdődött, egy csillagos éjszakán. ÉJSZAKÁN. A tisztelt okos újságírók hogy szokták ábrázolni az éjszakát? Napocskával?
bokrosbirka
2023. augusztus 26. 16:15
Csak már függenének ott ahol gondolom. FOS média!
llnnhegyi
2023. augusztus 25. 14:36
lauder...... A vendégeket udvariasan kell fogadni, köszönteni. Intelligens ötletnek tartom! ( David Pressmant már régen kirúgtam volna, páros lábbal ő nem vendég, hanem ügynök
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 25. 11:25
"2istvsn ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. augusztus 25. 10:13 miért, azt mondta, hogy van? felsorolt néhány momentumot, amit szerinte a 444 nem tud." Több mint húsz éve olvasom, kommentelem az internetes fórumokat, de ekkora blődséggel még soha, sehol nem találkoztam. Hülyeségben te vagy a király! :-|
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!