Hisztériacunami

2023. július 19. 15:36

Mióta a világ világ, léteznek határok s léteznek országok, melyeknek vannak jogszabályai.

2023. július 19. 15:36
Kondor Katalin
Kondor Katalin
Magyar Hírlap

„Bár az időjárással változatlanul lehet riogatni, meg is teszik gyakran, legyen hideg éppen vagy meleg, nem kellett sokáig várni, s megjelent az életünkben egy újabb riogató elem, a migránshisztéria. Ez is tényleg félelmetes jelenség, csak ilyennek beállítani épp oly álságos, mint az összes, részben fentebb is jelzett, s ugyancsak félelmetesnek kikiáltott jelenség. Tudniillik, ha a világban, a világ felett valóban őrködne a rend, mint azt hajdan a csodálatos jellemű Vass Albert megállapította, ezzel a tényleg mindennapi életünket támadó jelenséggel is meg lehetne küzdeni. Mióta a világ világ, léteznek határok s léteznek országok, melyeknek vannak jogszabályai. Ezeket nem másíthatja meg senki, persze csak egy normális világrend esetén. Ahogy a magyaroknak nincs semmi közük ahhoz, hogy mondjuk a németek hány nem német embert fogadnak be, s hánynak nyitják meg határaikat, vagy hogy a franciák meg mások hánynak tűrik el a mindennapos randalírozásokat, sőt gyilkosságokat, úgy ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy mi, magyarok mit gondolunk erről a különös ostromjelenségről, s hogy miképpen próbáljuk meg védeni országunkat.

Itt van aztán még nekünk a covid vagy inkább járványhisztéria. Úgy is, mint a világ egyik legmocskosabb átverése. Melyből lassan – sajnos tényleg lassan – kezdünk ugyan felocsúdni, de azért még bőven velünk élnek a hisztériakeltők. Ez amúgy talán a legfőbb hisztériakeltő jelenség. Mert félelmetes erők állnak mögötte. Vakcinagyártók, akik temérdek pénzt akarnak bezsebelni, de a vakcinák hatását nem tudják s nem tudták szavatolni. Ezért is kell hazugságokkal leplezni az összes hátsó szándékot, kezdve Ursula von der Leyen vakcinamanipulációjától egészen a »beavatott« orvosok ki nem próbált vakcinaajánlásaiig. No meg az emberiség létszámát parancsszóra csökkentő összeesküvők munkálkodásáig, akik a legaljasabb módszerektől sem riadnak vissza.”

Nyitókép: MTI/EPA-KEYSTONE

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. július 20. 13:29
A birkák sem legelészhetnek más gazda földjén! Nem úgy van az hogy a mi legelőnkön gyenge a fű ezért átmegyünk a szomszéd zöld búzamezejére és ott legelészünk! EZT MÉG A BÍRKÁKKAL IS BETARTATTJÁK!...
connorj
2023. július 20. 11:33
💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲
Derek Zoolander
2023. július 19. 20:26
Modjuk a Föld tényleg túl van szaporodva, de nem démoni módszerekkel kellene ezt megoldani. Persze jó példát egyetlen ország sem hajlandó mutatni, még a gazdaságilag legfejlettebbek sem. Pedig szerintem egyáltalán nem kellene kifosztani a bolygót ahhoz hogy az emberiség jól éljen. De hát a szűklátókörűség nagy úr.
Lombi
2023. július 19. 17:57
Úgy ám. De szépen megfogalmazta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!