Hidvéghi: A brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik

2022. február 07. 18:21

Ahogy közeledik a magyar választás és a gyermekvédelmi népszavazás időpontja, a brüsszeli baloldal újabb Magyarország elleni támadáson erőlködik – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője egy hétfőn bemutatott jelentésre reagálva.

2022. február 07. 18:21
null

„A migránsok  betelepítésének elutasítása  és a gyermekvédelmi törvény elfogadása óta válogatott eszközökkel támadják Magyarországot” – írta. Most is egy újabb támadást  készítenek elő: az Európai Parlament LIBE bizottsága ismét Magyarországot és Lengyelországot támadja egy készülő jelentésében. Egy német baloldali képviselő és LMBTQ-aktivista, Terry Reintke további eljárások megindítását és szankciók alkalmazását követeli Magyarország ellen. Jogilag és pénzügyileg is meg akarják büntetni hazánkat – olvasható Hidvéghi Balázs nyilatkozatában.    

Azért teszik ezt, mert egy baloldali kormányt akarnak  hatalomra segíteni, amely beengedi az LMBTQ propagandát a magyar óvodákba és iskolákba, és betelepíti a migránsokat. A baloldal mindenhol ezt csinálja, ahol hatalomra kerül” – fogalmazott. Mint írta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje  nyilvánvalóvá is tette, hogy mindezt Magyarországon is megtennék. Szerinte egy baloldali kormány főnyeremény lenne Brüsszelnek.    

„Na, ez a mondat igazán önmagáért beszél. Amellett, hogy mi itt az Európai Parlamentben megvédjük Magyarországot, még fontosabb, hogy április 3-án is minél többen védjük meg Magyarországot mindattól, amit a brüsszeli és a magyar baloldal véghez akar vinni” – hangsúlyozta a képviselő.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BandiMandi
2022. február 07. 22:52
Kedves fideszes eu képviselők. Ti fizetést -nem kevest- kaptok azért, hogy a magyar valóságról tájékoztassátok az EU intézményeit. Vagytok elegen ahhoz, hogy ha jól végzitek a munkátokat az megjelenik a sajtóban, az intézményi anyagokban, stb.. Hajrá? Mi itthon ingyen megvívjuk harcainkat a jövőnkért.
DonCiccio
2022. február 07. 21:26
A gond az Hidvégi uram, hogy nem csak erőlködnek de ténylegesen keresztbe is húznak
Lombi
2022. február 07. 19:58
A kampányba már rég beszálltak. A lényeg, hogy szavazni nem tudnak. Móresre kell őket tanítani április harmadikán. Aki nem szeretné, hogy megint egy unió szabályozza, mi lehet a saját országunkban a véleményünk, az szavazzon a fidesz-kdnp-re. Mutassuk meg nekik, milyen a magyar virtus.
Imre Debrecen
2022. február 07. 19:13
Magyarországnak, nincs szüksége, az újabb balliberális "találmányokra" és ideológiákra, mint az illegális bevándorlás, a genderhülyeség, vagy az LMBTQ-s baromságok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!