Mit lehet, amikor nem lehet...

2020. március 30. 08:36

Balog Zoltán elgondolkodtató videóüzenete.

2020. március 30. 08:36

A volt miniszter videóüzenetben nyújtott lelki táplálékot a koronavírus-járvány közepette.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. március 30. 23:04
Több jó barátom - köztük püspök is - volt a papok között, persze kizárólag protestánsok, de mindegyiket lebasztam, hogy "miért vagy a politikában, miért szólsz bele az emberek valláson kívüli életébe, nem vagy te rabbi és nem erre esküdtél??". Persze mindegyik megsértődött. A pénz, vagy az elismertség kellet nekik, esetleg a hatalom, nem tudom, de már nem is érdekel! Ezek után nem csodálkoztam, hogy Nicaragua kommunista kormányában az egyik miniszter egy püspök volt. Mint a magyar népmesében a rókaszemű mennyasszony!
Senki Alfonz
2020. március 30. 20:19
Azért nem látszik a lábfeje, mert kilátszana a pataláb?
zsoltkom2
2020. március 30. 10:23
Annyira benne vagyunk az Isten történetében, hogy nem győzzük túlélni. Bárcsak azok éreznék ezt a fajta szeretetet, ami éppen zajlik, akik olyan Orbánosan keresztényül hisznek benne. Milyen dolog az, hogy a keresztény többség kedvéért ez a sors járjon egyéb másoknak! Ide szavazták/ ide hitték a keresztény Istent és a felelőtlenségükkel másokat veszélyeztetnek?! Ha már 2/3 a keresztény Isten hitelessége (kb. átlagolt 64%-ban keresztény ez az ország) illene a következményt a hitük minősége után maguk viselni az olyanoknak, akik az Orbán-kereszténységet hozta erre az országra. Ha Isten története ez "S nekünk egyetlen igazi lehetőségünk. Hogy bekerülhetünk ebbe a történetbe: Isten története, mely velünk történik.", akkor ez szegénységi bizonyítvány. Ennél ködösebb/ semmitmondó/ tanulság nélküli blabla szöveget bárki összehozott volna. Nagyon úgy néz ki, hogy ráparancsoltak Balog Zoltánra, hogy azonnal mondjon egy istenes összetett mondatot... most raja volt a sor. Csak épp kimaradt belőle Isten is és Jézus is tartalmilag.
Öreg
2020. március 30. 10:21
Isten, haza, család !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!