Ma le kell adnia az adóbevallását

2017. május 22. 09:00

Nincs mese, máma már nem várhat tovább: hétfőn éjfélig kell leadni a 2016. évi személyi jövedelemadó bevallást, amennyiben van ügyfélkapuja. Ha nincs, éjfélig a postan is beadhatja.

2017. május 22. 09:00

Az ügyfélkapuval nem rendelkezők hétfőn este hatig az ügyfélszolgálaton, illetve éjfélig postán is beadhatják határidőn belül a személyi jövedelemadó bevallást. Idén először a NAV 4 millió szja-bevallási tervezetet készített el az adózóknak a munkáltatótól kapott adatokból. Kis Péter András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adószakmai szóvivője szerint a tervezet legfeljebb hiányos lehet, amit éjfélig korrigálhatnak az adózók az ügyfélkapun, a határidő lejárta után pedig a hiányosan bevallók, például kedvezményt nem érvényesítők önellenőrzésen javíthatnak. Kis Péter András felhívta a figyelmet arra, hogy hétfőn napközben még lehet ügyfélkaput nyitni, amin éjfélig beküldhető a bevallás. (MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2017. május 22. 10:09
Jesszus, már rég leadtam!
Kanóc
2017. május 22. 09:44
Ez a libsiket nem érinti, ők inkább tüntetnek ma is. :)
westend
2017. május 22. 09:19
szerencsére mióta az elqró tolvajok kiestek a húsosfazék mellől, töredék szja-t kell fizetni.
I_Isti
2017. május 22. 09:18
Nem vagyok nagy fidesz fan, de ezt az e-adóbevallást most nagyon megcsinálták, nagyon tetszik! Ne felejtsetek el nyilatkozni az szja-tok 1+1 százalékáról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!