LMP: Álljanak ki a politikusok az uszítás ellen!

2017. május 15. 17:22

Az LMP azt várja a parlamenti pártoktól és az összes országgyűlési képviselőtől, hogy közösen jegyezzék azt a politikai nyilatkozatot, amelyben a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd és a gyűlöletre uszítás ellen emelnének szót.

2017. május 15. 17:22

Az LMP továbbra is azt várja a parlamenti pártoktól és az összes országgyűlési képviselőtől, hogy ne csak együtt fogadják el, de közösen is jegyezzék azt a politikai nyilatkozatot, amelyben a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd és a gyűlöletre uszítás ellen emelnének szót.

Szél Bernadett társelnök hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ma már újságírókat bántalmaznak, politikusok erőszakkal fenyegetőznek, közírók uszítanak komplett társadalmi csoportok ellen.

Ismertette: a kormánypártoktól még semmilyen választ nem kaptak kezdeményezésükre, de az MSZP-től sem érkezett még egyértelmű válasz, a DK pedig bojkottálja a parlamenti munkát. A Jobbik és a többi független képviselő azonban kezdeményezésük mellett áll – tette hozzá.

Hadházy Ákos társelnök a tájékoztatón gyávának nevezte a kormányt, amiért képviselőik nem támogatták a külügyi bizottságban azon határozati javaslatukat, amely az Európai Néppárt Máltán elfogadott állásfoglalásának szó szerinti fordítása a nyugati demokráciák ellen irányuló orosz dezinformációs tevékenység ellen.

(MTI)

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronin Hun
2017. május 16. 10:54
Pont ez a SZUKA beszél beszél aki a kirohanásaival és hazugságaival gerjeszt folyamatosan állandó jelleggel feszültséget ezzel uszítva mindenkit? EZ A NŐ NAGYON DE NAGYON képmutató! nem szégyenli magát? nevetséges amit ez a nő csinál, és ahogy csinálja!
zolizolizoltan
2017. május 16. 07:36
Az LMP mostanában PaksII és az oroszok elleni gyűlöletkeltéssel foglalkozik. Nem egészen értem a felhívásukat.
áfonya
2017. május 16. 06:13
Berni a ballibsi sajtó álljon ki az uszítás ellen .Ballibsi pártok lecsúsztak helyettük a sajtójuk vették az uszítás hangját.
áfonya
2017. május 16. 05:39
Berni alig várod hogy a gyerekeidet téged is a bevándorlók megerőszakoljanak ezért lobbizol sorosnak a hullamosó Brüsszelnek ???? Csoportos erőszakot követtek el muszlim bevándorlók, a rendőrséget nem érdekelte. Az angliai Rotherham városában egy muszlim banda rendszeresen megerőszakolt, gyakran csoportosan is egy akkor még 13 éves kislányt, de csak most beszélt az egészről. https://magyarkozosseg.net/csoportos-eroszakot-kovettek-el-muszlim-bevandorlok-a-rendorseget-nem-erdekelte/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!