Több ezren fogadták a válogatottat a Hősök terén

2016. június 28. 09:44

A budapesti Hősök tere megtelt hétfőn este a magyar labdarúgó-válogatott köszöntése alkalmából.

2016. június 28. 09:44

A magyar focisták idei szereplése olyan összhangot teremtett, ha csak pár hétre is, amilyen régen volt már ebben az országban. Hatalmas érdeklődés és szeretet övezi a magyar labdarúgó-válogatottat. Hétfőn este teljesen megtelt a Hősök tere a hazaérkező focisták köszöntése alkalmából – derül ki az Euronews tudósításából.  

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pasa park
2016. június 29. 13:24
Sok minuszoló sose használja ezeket a termékeket, ugyanis ezek a cégek ennyit költenek kutatás fejlesztésre, szemben a cigány gázszerelővel, aki 100%-ban kiveszi az osztalékot Éves adat Apple 10 Milliárd $ Samsung, Microsoft , Intel is 10 milliárd dollár felett
Pasa park
2016. június 29. 13:20
Ph0ton 2016. június 29. 08:54 @adam Én már tegnap megtettem Mit? Megvolt @nyád meg a hugod? Mocskos csőrhe, aki nem bírja az IGAZSÁGOT! Photon igazi kazár fajzat, azoknak fáj az igazság!
Pasa park
2016. június 29. 13:17
Steppenwolf 2016. június 29. 09:24 Írtam hogy magukhoz képest jól játszottak. Közdöttek az elveseztt labdáért, elég jól passzoltak. Szalai majdnem gólt is lőtt. Dzsudzsák rengeteget futott. Én is nekik szurkoltam, habár unom a focit. De azért túlzás hogy ekkora, hősöknek kijáró fogadtatást rendeznek egy kieséésrt. A kajakosok, úszók zsákszámra hozzák az ARANYAKAT! mégsincs vonulás!
Pasa park
2016. június 29. 01:59
Egy valódi vállalkozó szemszögéből teljesen irracionális, amit a fideszes oligarchák csinálnak. Az ő szemszögükből azonban nagyon is racionális. Az ő cégeik a piacon teljesen életképtelenek lennének, csak az állami megrendelésekből, koncessziókból élnek. Amikor már nem a Fidesz lesz hatalmon, akkor ezek a cégek pillanatok alatt tönkre fognak menni. Akkor pedig minek ruházzanak be? Nem tudnak ők semmit építeni, az egy másik műfaj. A 16 százalékos adó pedig egyáltalán nem sok, ha cserébe el lehet tüntetni a pénzt. Amíg a társaságok eszközei között van, addig szerepelnie kell a könyvelésben, az adóhivatal, az ügyészség számára látható. http://www.balrad.com
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!