Pásztor Albert konzultálni fog a miskolciakkal

2014. július 14. 16:02

Pásztor Albert, a baloldal által támogatott független miskolci polgármester-jelölt bejelentette: „város-konzultációs sorozatot” indít, hogy a miskolciakkal közösen alakítsák ki azt a programot, „amely a város minden lakójának lehetőséget biztosít a boldogulásra”. Hangsúlyozta, hogy nem rasszista és Miskolcon a nincstelenség a legnagyobb probléma.

2014. július 14. 16:02

Miskolc és a miskolciak kezükbe akarják venni sorsukat, itt akarják megoldani, orvosolni a város bajait, ehhez együttműködésre, toleranciára van szükség – hangoztatta Pásztor Albert miskolci polgármesterjelölt hétfői sajtótájékoztatóján.Miskolc volt rendőrkapitánya, akit független jelöltként az MSZP, a DK és az Együtt helyi szervezete mellett a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület is támogat az őszi helyhatósági választáson, úgy fogalmazott: mindazokkal, akik támogatják polgármester-jelöltségét, „város-konzultációs sorozatot” indít, hogy közösen alakítsák ki Miskolc jövőjét. „A miskolciakkal együtt, közös párbeszédben dolgozzuk ki azt a programot, amely a város minden lakójának lehetőséget biztosít a boldogulására” – fogalmazott, kihangsúlyozva azt is, független jelöltként méretteti meg magát.

Pásztor Albert hozzátette: „a miskolciak ma úgy érzik, hogy elveszítették a város irányítását, nincs beleszólásuk a város életének alakításába”. „Vissza szeretném adni Miskolcot a miskolciaknak, a miskolci embereket, vállalkozókat, tehetségeket újra helyzetbe hozom, és ez munkahelyeket is fog teremteni” – mondta, hozzátéve: minden miskolci „polgármestere kívánok lenni, pártállástól függetlenül, egy együttműködő városban”.

Azt is elmondta: Miskolcért vállalja, hogy kezeli a nincstelenek problémáját, támogatja a feltörekvőket, de „a gátlástalanoknak azt üzenem: én egész életemben a törvény és a rend szolgálatában álltam, a jövőben is erre számítsanak”.

A polgármesterjelölt hétfőn azt is közölte: elítéli a faji és etnikai alapú megkülönböztetés minden formáját, és küzd is ellene. Mint mondta, ő nem rasszista, nem cigánybűnözésről beszélt öt évvel ezelőtt. A cigánysággal párbeszédet kell folytatni, és munka, megélhetés kell mindenkinek – tette hozzá, megjegyezve: Miskolcon a nincstelenség a legnagyobb probléma.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
majszter
2014. július 14. 23:24
Savanyú a szőlő a Fidesznek, pedig anno a rendőr főkapitányi kinevezését ellenzékből támogatta. Rossz hír a jobboldalnak, hogy végre van egy gerinces polgármester jelölt Miskolcon, még a helyi fideszesek is elfogadják. Ott nem lesz mégegyszer egy fidesz bábból polgármester. Kriza is csak a régiségvásár sörfesztivál és a kocsonyafesztivál lenyúlásában jeleskedett. 4 év polgármesterségből ennyire futotta...
tango47
2014. július 14. 22:30
Szerintem a háziorvosával vagy gyógyszerészével kellene konzultálnia.
talán
2014. július 14. 17:38
Pásztor írását olvasva az a benyomásom támadt, hogy Ő jobban tudja hogy mit érez egy miskolci, főként hogy elitéli az etnikai megkülönböztetést /szó nincs már bűnözésről/ sőt párbeszédet hirdet a cigánysággal-romákkal -csak azt nemírta le, miről.
luga
2014. július 14. 16:43
Gerinces alak lehet az is, aki elfogadja azok jelölését, akik kígyót-békát üvöltöztek rá évekig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!