Rubovszky: Mesterházy hazugságkampányt folytat

2014. március 17. 14:33

A KDNP-s bizottsági elnök hazugságnak tartja, hogy Mesterházy Attila korábbi válaszlevelében azt írta, a bizottság Simon Gábor volt szocialista képviselő vagyonának eredetéről akarja meghallgatni.

2014. március 17. 14:33

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága elnökének megítélése szerint Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője hazugságkampányt folytat a Simon-üggyel kapcsolatos bizottsági vizsgálattal összefüggésben. Rubovszky György ezt a szocialista politikusnak írt újabb levelében írta, amelyben megerősíti: várják Mesterházy Attilát a bizottság március 24-i ülésére. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott levelében a KDNP-s bizottsági elnök úgy fogalmazott, a szocialista politikus „minden levelét, amit a mentelmi bizottságnak küldött, egy hazug állítással kezdte, és ennek következtében a hazugságra építhette mellébeszélő okfejtését”.

 
A kormánypárti politikus hazugságnak tartja, hogy Mesterházy Attila korábbi válaszlevelében azt írta, a bizottság Simon Gábor volt szocialista képviselő vagyonának eredetéről akarja meghallgatni. Ezzel szemben a mentelmi bizottság Mesterházy Attila korábbi nyilatkozatának megalapozottságát akarja tisztázni, miszerint az eltitkolt vagyon korábbi „forrásfelhalmozás” – rögzítette.
 
Rubovszky György múlt csütörtökön levélben hívta meg Mesterházy Attilát, hogy részletesen tárja fel azokat az okokat, amelyek alapján azt nyilatkozta, hogy az ausztriai számlán tartott, eltitkolt pénz Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes előéletéből származó forrásfelhalmozás. Mesterházy Attila a meghívást nem fogadta el, mondván: a bizottsági vizsgálatot a választási kampány részének tartja. Idézte Simon Gábor korábbi közlését, amely szerint a kérdéses összeg eredetének semmilyen közéleti, politikai aspektusa nincs. Az ellenzéki politikus leszögezte: ennél több információval nem rendelkezik.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. március 17. 17:27
Szegény Csunájt pedig mennyi ideig képezték USA-ban a kampányra, de még a szerencse is elpártol tőle és ugyanolyan balfék maradt, sőt..
kuwiq
2014. március 17. 16:45
Házmester házmester mégse kellett volna annyi hülyeséget nyilatkozni össze-vissza a simon elvtársnak az előző életéből volt a pénze, amikor még derdáknak hívták és bissau-guineában élt, a derdák őshazában és néger volt, bocs, afroamerikai nem, basszus, afroafrikai volt (remélem, ez már PC)
csuka
2014. március 17. 16:26
"-Dehogy! Az MSZP-ében, mert ők az árulók. -Persze a Fideszről is megvan a véleményem. Én még együtt voltam gyakornok a járási hivatalban Fónagy Jánossal. A Riz Gábor pedig, a mostani fideszes jelölt? Hát ő úttörővezető volt Arlón, nem messze ide. Mély levegőt vesz. –Szóval... – kezdi, aztán lassan, a szavakat megnyomva folytatja, hogy biztosan értsük, amit érteni kell. – ...szóval, volt már itt kurva szinte mindenki." http://index.hu/belfold/2014/03/17/a_nagy_borsodi_partcunami/ Egyik kutya, másik eb. Sintért kellene hívni!
bsandor
2014. március 17. 16:16
mi ebben az újdonság.....hallom,náci,fasiszta ,geci román,tolvaj,simicska,éhség,putyin,london,diktatúra,Horthy stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!