Nézzen toplistás magyar öngólokat!

2013. október 15. 08:39

A toplista élén nem Devecseri áll a hollandok elleni fejesével, de azért a Top 3-ba befért! Bónuszként egy felvétel, amikor nekünk volt szerencsénk.

2013. október 15. 08:39

Devecseri hollandok ellen fejelt öngólja csak a 3. lett az Index magyar öngólok toplistáján. A toplistát még mindig Gyuricza vezeti azzal a felejthetetlen lövésével, mikor egy kivédett tizenegyes után igyekezett felszabadítani. De a magyar bajnokságban korábban is voltak szép öngólok. Egyszer, a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőn azért nekünk is szerencsénk volt.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
waddysno
2013. október 15. 23:28
ez csak a balliberális értelmiség ármánykodása miatt került bele az összefoglalókba, hogy hazánkra rossz fényt vethessenek a gazok
szalámis hegedű
2013. október 15. 11:40
Öngólban már világszínvonalon állunk.
cutcopy
2013. október 15. 11:39
Számomra a legnagyobb magyar öngól Fletó 2006-os megválasztása volt..
müller
2013. október 15. 11:28
A hiedelemmel ellentétben az öngól általában egyáltalán nem a bénaság jele, hanem legtöbb esetben a támadót megelőző, menteni igyekvő védő szerencsétlen mozdulata. Pl. Jamie Carragher abszolút klasszis védő volt, kiválóan szerelt és fejelt, ennek ellenére mégis sikerült neki az évek folyamán 6 öngólt is összehoznia a Liverpoolban. (Persze attól még lehet vicces egy öngól, az egyik legmulatságosabb szerintem ez: http://www.youtube.com/watch?v=MpSo1aciPqU - ráadásul nem is akárki a szerzője, hanem az Arsenal-legenda Lee Dixon)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!