Felgyújtották a Jobbik dunaújvárosi irodáját

2013. február 11. 12:19

A párt irodája teljesen kiégett, egyedül a számítógép winchestere menekült meg, amit magával vitt a hajléktalan elkövető, akit a Dunaújvárosi Hírlap honlapja szerint rögtön a gyújtogatás után elkaptak a rendőrök.

2013. február 11. 12:19

Felgyújtották a Jobbik dunaújvárosi irodáját vasárnap este 11 órakor – írja a Dunaújvárosi Hírlap. A lap online felülete szerint az elkövetőt – egy hajléktalant – közvetlenül a gyújtogatás után elfogták a rendőrök. Értesülések szerint a férfi ismeretlen a város hajléktalanjainak körében.

Pintér Tamás, a Jobbik közgyűlési képviselője politikai szándékot sejt a gyújtogatás mögött. „Nem életszerű, hogy egy, a városban ismeretlen hajléktalan csak úgy találomra felgyújtana egy olyan irodát, amelyből igazi értéket nem tud elvinni. (...) Az irodában minden porig égett, egyedül a fontos adatokat és dokumentumokat tartalmazó számítógépünk winchesterét vitte magával az elkövető, amelyet végül meg is találtak nála a rendőrök” – fogalmazott a Dunaújvárosi Hírlapnak a politikus.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robin
2013. február 12. 02:22
Az azért igazán biztató, hogy idén egy szó sem esett a vári kitörésről. Sem a mandi, sem a nácik részéről. http://www.youtube.com/watch?v=dLo2MLNxV_s
Trükkök Százai...
2013. február 11. 17:29
ronverber volt álruhában.
sájmon
2013. február 11. 14:18
Závrinec=Dimitrov
kjkj945
2013. február 11. 14:13
pogrom!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!