BKV-egyenruhás csalóra figyelmeztet a BKK

2012. november 14. 15:40

A férfi közintézményekben árul hamis éves BKK-bérleteket, és eltűnik a vásárlók készpénz előlegével, valamint fényképes bérletigazolványaival.

2012. november 14. 15:40

BKV egyenruhában árul hamis éves BKK-bérleteket egy férfi Budapest különböző közintézményeiben – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint több panasz is érkezett az utasoktól egy magát Barabás Attilának nevező, BKV-egyenruhát hordó férfivel szemben, aki iskolákban, óvodákban, rendelőintézetekben és bankokban is hamis kedvezményes éves bérleteket árul. A csaló elkéri a vásárló eredeti, fényképes bérletigazolványát, valamint készpénz előleget, majd eltűnik azokkal.

A BKK azt kéri, hogy a károsultak minden esetben tegyenek feljelentést. Egyúttal jelezték: ellenőreik a hamis bérleteket elveszik és feljelentést tesznek.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. november 14. 15:45
"BKV-egyenruhás csalóra figyelmeztet a BKK" Itt a körözési fotó! http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/vitezy2.JPG
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!