Mire büszke a dollárbaloldal

2023. július 17. 15:16

Nemcsak a pénz nemzetközi, hanem az eszme is.

2023. július 17. 15:16
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Néztem a Pride-on készült fotókat, amelyeket a baloldali politikusok töltöttek fel a különféle közösségi média felületeikre. Volt itt szivárványos arcfestés, szivárványos zászló, szivárványos minden. Ezek ugyanazok a politikusok, akik mindennel képesek pózolni, de tényleg mindennel, csak a magyar zászlóval nem. Attól valamiért nagyon ódzkodnak. Talán nem érzik annyira magukénak.

Azt már tudjuk jól, hogy a hazai baloldal finanszírozása külföldről érkezik, úgy fest, hogy nemcsak a pénz, hanem az eszme is. Nyugaton már bevett gyakorlat, hogy baloldali politikusok, mintha kötelező lenne, kivonulnak a pride-ra és ott szelfizve mutatják, hogy mennyire borzasztóan elfogadók.

(Szabó Tímeáról sok minden eszembe jut, de az elfogadás pont nem, viszont ez most más téma.) Szóval a politikusok ott vannak és valójában álszent módon csak a politikai pecsenyéjüket sütögetik. Ugyanez a helyzet Magyarországon is. Most őszintén! Egy Kunhalmi Ágnest vagy Gelencsér Ferencet hol érdekelnek az lmbtq emberek jogai vagy lehetőségei? Sehol! Az égvilágon sehol!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ohel
2023. július 18. 10:00
Elvileg nekik minket kellene képviselni, mert erre kértek és kaptak felhatalmazást. Ehhez képest momentumnak még nem igazán volt olyan javaslata, amivel pl. engem képviselnének.
SzaboGeza
2023. július 17. 21:26
A dollárbaloldalt a gazdái fizetik, okosítják!!! EZEK dollárért árulják a hazájukat!!!!! HAZAÁRULÓK!!!!!!!!
urban63
2023. július 17. 16:33
kommcsi fiókák egyesülete. Ha jól megfizetik még az anyjukat is lekommcsizák saját maguk.Plusz pénzért bármit... Ne is vegyenek zászlót a kezükben, mert azzal meg is megalázzák.
Kovács József
2023. július 17. 15:55
Bohár Daninak rá kéne kérdezni a ballibeknél, hogy mit szólnak ahhoz, hogy a New Yorki pride vonulás során ezt skandálták "Itt vagyunk. Eljöttünk a gyerekeitekért" (“we’re here, we’re queer, we’re coming for your children”)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!