A népnek kellene játszani

2022. december 22. 22:58

Ehhez képest a magyar baloldal olyan dolgokkal azonosul, amelyekkel nem azonosul a választópolgár.

2022. december 22. 22:58
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„A NÉPNEK KELLENE JÁTSZANI

Ehhez képest a magyar baloldal hajlamos olyan dolgokkal azonosulni, amelyekkel nem azonosul a választópolgárok többsége. Ilyen a sokszor követelt bérlakásprogram – ehhez képest a legtöbb magyar ember nem akar bérleményben lakni, hanem saját lakásban él. 

A miniszterelnök a dec.21-i sajtótájékoztatón arra hivatkozott, hogy a tanárok tartsák be a törvényeket - köztük azokat, amelyek lényegében értelmetlenné tették a legális munkabeszüntetést. Ezeket a jogszabályi rendelkezéseket éppen a Fidesz-többség és a kormány hozta meg.”

Nyitókép: MTI-Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sclerotic
2022. december 24. 10:03
Magyarországon az a szerencsétlen helyzet alakult ki, hogy egy alkoholista pojáca hülyíti az "arra" hajlamosakat már 2006 óta. Nem képesek a becsületesen dolgozó normális magyar emberek politikai érdekképviseletet megteremteni. Gyurcsánynak ez így nagyon megfelel. Magyarországnak viszont a gazdasági fejlődése és a valódi szociáldemokrácia szempontjából sokkal előnyösebb lehetne a váltógazdaság! Normális váltógazdaság csak akkor valósulhat meg, ha a társadalom többsége "elhiszi", hogy hitelesek a váltógazdaság szereplői mindkét oldalon! Az olyan lelki nyomorultakkal akik pusztán Orbán-fóbiások, nem lehet hiteles váltógazdaságot létrehozni, mert normális körülmények között soha nem lesz parlamentáris többségük! A társadalom többsége normális!
luisbathhelena
2022. december 23. 18:15
K Európában-ilyen rekvirálós komcsi történelem után- szerintem a legtöbb ember nem akar bérlakást. Hogy aztán a komcsik mondják meg mennyi a lakbár és bármikor kitehetnek. Kösz nem. Ny Európában ez részben kényszer, olyanok az ingatlanárak. Plusz az inflációt eddig nemigen ismerték. Svájcban, ha nem váltasz lakást, nem lehet bért emelni. Saját tulajdon hiányában sokkal jobban manipulálható a gyökértelen massza.
Vidéki55
2022. december 23. 15:49
A Puzsér is rájött a Klub rádió adásában elő adta a mostani ellenzék hulladék akik azzal hülyítik a rájuk szavazókat a következő választásokat megnyerik de nekik csak a lé a lényeg
P. Savoiardes
2022. december 23. 11:30
A baloldal és az ellenzék úgy tekint a választókra mint egy társasjátékban a Lépj a hatalom-mezőre lépéshez szükséges pont összegyűjtésére. Teljesen mindegy mit mondanak, abból halásznak amit a másik oldal meghagy vagy elhagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!