Az a fideszes katás, akinek nem tetszik, hogy mostantól nem tud megélni, hol és hogy tiltakozzon?

2022. július 18. 19:24

Ha nem akar részt venni a puccskísérletben. Nem magamra gondolok.

2022. július 18. 19:24
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Az a fideszes katás, akinek nem tetszik, hogy mostantól nem tud megélni filmkészítésből, írásból, házak tervezéséből, vagy nem tudja kifizetni civilként az előadóit, szóval ő, hol és hogy tiltakozzon, ha nem akar részt venni a puccskísérletben, de szeretné, ha figyelembe vennék, hogy tönkremegy?

(Nem magamra gondolok)”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. július 19. 18:17
Nem most megy tönkre fruzsi. Majd amikor 28 lesz a nyugdíja. Tudod mire elég ?? Majd meglátod. A szomszédomé ennyi.
robogo72
2022. július 19. 14:13
30 évig alkalmazott voltam, idén felmondtam és vállalkozó lettem. Főleg tervezek. Elsőként KATA-t választottam természetesen, mivel az adó kevés. Nem vagyok boldog hogy megszűnik, kénytelen leszek a magasabb adót beépíteni az árakba. Inflációt gerjesztek. De az is biztos, hogy az adó röhejesen alacsony, és az is, hogy bújtatott alkalmazottaknak tökéletes. Pl. ha futár vagy, mennyibe kerülsz a Foodpandának alkalmazottként és mennyibe ha KATA-s vállalkozó vagy. Ráadásul az egyik bér, a másik költségszámla. Túl szép volt...
GéKI
2022. július 19. 11:41
(Nem magamra gondolok) Pedig gondolj nyugodtan magadra! Nem fog senki tönkremenni.... a vállakozási árak, majd szépen beállnak a rendes kerékvágásba... igaz, hogy neked is pontossan annyiért kell elvállalnod valamit - mint a másiknak aki eddig is a rendes adót fizette, tehát nem leszel "versenyelőnyben" - de majd szépen megszokod, a tisztességes alapállást, szépen beállsz a sorba... és te is olyan áron fogsz dolgozni mint mások! Elejében kicsinyég szokatlan lesz... de menni fog!
csjanos
2022. július 19. 11:22
????...hogy éljen meg?...kérdezd meg a szomszédod hogy ő hogy él?...DOLGOZNI KELL...VÉGE...és a KATA előtt hogy éltél??...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!