Vége van a korszaknak, amikor Kaltenbachék zsűrije döntötte el, ki számít bukottnak az országban

2022. február 07. 17:13

Kaltenbach oldala tele van olyanokkal, akik az elmúlt 12 évben többször buktak.

2022. február 07. 17:13
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Kaltenbach azon háborog, hogy két, »bukott politikus« Schiffer és Vona, most meg akarják mondani a tutit. Azt most hagyjuk, hogy magam 2016. nyarán saját elhatározásomból szálltam ki a hivatásos politikából, azt is, hogy Kaltenbach politikai oldala tele van olyan versenyzővel, akik az elmúlt tizenkét évben -kaltenbachi mércével- többször is buktak, ám – velem ellentétben – nem bírnak kiszállni és azt is, hogy Kaltenbach olyan formáció tagja, amelyikre eddig valahogy önállóan, országos listán sohasem lehetett szavazni. Az egészben az a legfontosabb, hogy vége van annak a korszaknak, amikor Kaltenbachék zsűrije döntötte el, ki számít bukottnak ebben az országban.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. február 08. 12:15
jó fej ez a csávó van saját véleménye a dolgokról nem sodródik
Libakergető
2022. február 08. 11:08
Kaltenbach ugyan az a mi kutyánk kölke, egy akolból valók vagyunk niemand professzorra, aki a komcsi érában szerezte (vajon hogy) a diplomáját.
Aerion
2022. február 08. 09:38
Igy van, Schiffer András nem bukott politikus. A kaltenbah főnöke meg az. Sokszorosan. Én nem mondhatnám, hogy különösebben egyetértek Schiffer Andrással, néhány dologban igen, sokban meg nem, de embernek tartom. Mert emberként viselkedik, emberként beszél, és emberként tesz. És ez a minimum. Ezt a minimumot múlja alul a kaltenbah, meg a főnöke, és az egész pereputty. Ahogy van. Ennyi.
írmag
2022. február 08. 01:49
Kalten-bakker!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!