Két, bukott politikus, Schiffer és Vona, most meg akarják mondani a tutit

2022. február 07. 12:07

Nem túl sokat kockáztatnak, nem felelnek semmiért.

2022. február 07. 12:07
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Két, bárhogy csűrjük csavarjuk, bukott politikus, Schiffer és Vona, akik politikusként kudarcot vallottak, miután azok a pártok, amelyeket valaha elnököltek nem mutatnak hajlandóságot arra hogy akárcsak visszafogadják őket, most meg akarják mondani a tutit. A politikusi kudarc erre nyilván predesztinálja őket.

Ez most persze kockázat nélküli, mert ha kiderül hogy annak amit mondanak nem sok köze van a valósághoz, nem túl sokat kockáztatnak, nem felelnek semmiért.

Vona legalább megpróbál középen maradni, Schiffer viszont, mint ezúttal is, nem rejti véka alá, hogy a Fideszt lényegesen közelebb érzi magához mint az ellenzéket.

érthető persze, miután manapság csak a Fidesz van abban a helyzetben hogy sarzsikat osztogasson.”

Nyitókép: MTI / Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timeslot
2022. február 08. 18:30
Vannak emberek, akik képtelenek tudomásul venni, hogy hosszú érdemtelenül futtatott valakiségük után senkik lettek. Itt van pld ez a Jenő.
Sün Balázs
2022. február 08. 12:18
Jenő! Inkább élvezd a szép nyugdíjadat, amit a "magas posztod által elértél! Vagy foglalkozz a családoddal, az unokáiddal (ha vannak) Jobban jársz, hidd el!
egy genetikusanalattvaló
2022. február 08. 10:49
Jenő bácsi nagyon tájékozott bukott politikus ügyben, lévén maga is az. Ő pedig arra hajt, hogy a moslékos oldal általa remélt hatalomra jutása esetén ő is reménykedhessen a sarzsi osztogatás kedvezményezettei közé kerülni. Éhes disznó makkal álmodik. Gondoljunk bele Kaltenbach és a hasonszőrűek egzisztenciális helyzetébe! Egy ilyen elvtársnak, aki mindig az államon élősködött, milyen szörnyű lehet elviselni a Zorbán rezsimet, akik nem díjazzák a csak hasonszőrűek által felmagasztalt szaktudását. Azóta kénytelen jóval kevesebb pénzből, bár az átlagnál nyilvánvalóan magasabb nyugdíjából megélni. Ezért ilyen nagy a vonyítás a bal-lib szürkeállomány körében, mert az utóbbi 12 évben az anyagi megbecsülésük is a teljesítményükhöz jobban közelít. Sehol egy több-százmilliós filozófus pályázat az innovációs és technológiai büdzséből. Nekik a korábban megszokotthoz képest nem jut semmi! A Zorbán meg általuk hirdetettek szerint, "köztudottan" lop. Az a tény, hogy a 2010 utáni kormányok az ország polgárainak nagyságrendekkel jobb életkörülményeket, kiszámítható jövőt teremtettek, őket hidegen hagyja. Őket továbbra is csak a saját egyéni érdekeik és globál-gazdáik kiszolgálása vezérli.
egy genetikusanalattvaló
2022. február 08. 10:41
Jenő bácsi nagyon tájékozott bukott politikus ügyben, lévén maga is az. Ő pedig arra hajt, hogy a moslékos oldal általa remélt hatalomra jutása esetén ő is reménykedhessen a sarzsi osztogatás kedvezményezettei közé kerülni. Éhes disznó makkal álmodik. Gondoljunk bele a Kaltenbach és a hasonszőrűek egzisztenciális helyzetébe! Egy ilyen elvtársnak, aki mindig az államon élősködött, milyen szörnyű lehet elviselni a Zorbán rezsimet, akik nem díjazzák a csak hasonszőrűek által felmagasztalt szaktudását. Azóta kénytelen jóval kevesebb pénzből, bár az átlagnál nyilvánvalóan magasabb nyugdíjából megélni. Ezért ilyen nagy a vonyítás a bal-lib szürkeállomány körében, mert az utóbbi 12 évben az anyagi megbecsülésük is a teljesítményükhöz jobban közelít. Sehol egy több-százmilliós filozófus pályázat az innovációs és technológiai büdzséből. Nekik semmi, a Zorbán meg általuk hirdetettek szerint, "köztudottan" lop. Az, hogy a 2010 utáni kormányok az ország polgárainak nagyságrendekkel jobb életkörülményeket teremtettek, őket hidegen hagyja. Őket csak a saját egyéni érdekeik és gazdáik kiszolgálása vezérli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!