Ezeknek a politikusoknak kellene felkerülniük az összefogás listájára

2022. január 11. 14:55

Eljött a politikai hullák ideje.

2022. január 11. 14:55
null
Rőfös Géza
Kontra

„Gyakran felmerül Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltsége kapcsán, hogy a konkrét választás előtt ugyan számít (elsősorban kommunikációs szempontból), hogy kinek a neve áll a lista élén, de a kormányalakításra a tényleges parlamenti többséget fogja felkérni Novák Katalin a köztársasági elnök. A valóban lényeges kérdés tehát annak a listának az összetétele, amellyel a kormányváltásra összekutyult moslékkoalíció nekivág a 2022-es parlamenti választásoknak.

A lista első 7 helye már most adott. Szerepelnie kell rajta a szentségtelen szövetség minden fontos sakkfigurájának. De pár fecske még nem csinál nyarat, fontos, hogy az ellenzék kellően sokszínű, mégis elkötelezett hadsereggel vágjon neki Orbán Viktor megbuktatásának.

Az előválasztás visszaigazolta a régi közmondást: szarból nehéz várat építeni.

Egy olyan versenyben, ahol Zuglóban Hadházy és Tóth Csaba közül lehet választani, vagy Szombathelyen a legerősebb ellenzéki jelölt a börtönviselt zugügyvéd, Czeglédy Csaba lehet, nem igazán látjuk szavatolva a közös lista minőségét.

Semmi gond, a kontra szerkesztősége áldozatkészen most is segít!

Összeszedtük, kik azok a szereplők, akiknek ott van a helyük a szivárványkoalíció listáján. Ne feledjük: a cél a kormányváltás, bármi áron. Még akkor is, ha beledöglünk.

1) Demszky Gábor: Az örökifjú politikai hulla, az SZDSZ egyik csúcsterméke a négy cikluson keresztül Karácsony Gergelyt is megszégyenítő semmittevéssel főpolgármesterkedő liberális városvezető már régóta nincs abban az állapotban, hogy akár csak két értelmes mondatot is összerakjon egy-egy megszólalásában.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2022. január 12. 12:39
Demszky Karácsonyhoz képest luegeri magasságokban lebeg.
tevevanegypupu
2022. január 12. 08:58
Demszky és Karacsony a ket hulye orokre beírja magat Budapest tortenetebe..az orszag orok szegyenere..ket buta balfacan,akik igazoljak peter elvet.. https://hu.wikipedia.org/wiki/Peter-elv
Gyikó István
2022. január 11. 23:18
Örökre emlékezetesmarad,ahogy a választás előtt a szavazásra váróknak egy fonottkosárbólvalamiféle pro- pagandaanyagosztogatásán kaptarajta egy tv.stáb,akiket flakonból vízzellelocsolva akart onnan el úzni az egykori sameszával a szilágyisacával. A teljes szellemi leépüléséről tettek bizonyságot.
Járványfigyelő
2022. január 11. 17:09
Na csak emlegesd őket. Már emelgetik a mohos kőlapokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!