Felföldi Robin: megakad a falat

2021. augusztus 24. 16:16

Emberek szenvednek. Így nem lehet nyugodtan enni.

2021. augusztus 24. 16:16
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Kontra

„Orbán nem csak, hogy nem érez empátiát, de még uszítani is fog a szegény menekülők ellen. Konzultálni is fog erről. Szégyellem magam, leég a pofámról a bőr. Mindannyiunkra rávetül ez a szégyen, amit ÉN érzek.

Persze mondhatnák a cinikusok, hogy akkor talán vértezzem fel magam, induljak útnak, vezessek egy liberális humanista kereszteshadjáratot a tálibok ellen, mentsem ki Robinson Crusoe-ként a Péntekeket, akiket foglyul ejtettek ezek a barbárok. Legyek egy harcos humanista-liberális fundamentalista. 

De ez azért elég kockázatos lenne. Nem vagyok én ilyesmire felkészülve, nem képeztek ki erőszakra (és az különben is csak erőszakot szül, ördögi kör!), és legfőképp én művész vagyok, nekem más a dolgom. 

Szóval Orbánnak be kéne fogadnia őket.

És az is lehet, hogy Afganisztánban nem lehet ilyen finom fúziós kaját rendelni.

De tudnotok kell, hogy nehéz lesz tükörbe néznünk. Majd. Egyszer. Mindannyiunknak. (Látjátok? Hát ezért vagyok én: éreztétek a drámai hatást? Borsódzott a hátatok, igaz? Kicsit rosszul éreztétek magatokat, és utáltátok az Orbánt? Na, hát ezért van rám szükség ITT.)

Megjött a futár, hozta a szószomat. A kaja már kihűlt. Legutóbb eldöntöttem, hogy a legközelebbi alkalommal adok borravalót, de most meggondoltam magam. ”

Fotó: Alföldi Róbert, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2021. augusztus 25. 09:11
Aztán a harmadik komment után jött a válasza, hogy bezzeg az 56-os magyarokat is befogadta a világ. A kibaszott, hazug libsi csúsztatás, az nagyon megy Róbertnek is. Kurva anyádat.
Béri Balogh Ádám
2021. augusztus 25. 08:34
Roberta már csak rendelni mer, mert fél, hogy megint nem tudnak visszaadni a 20.000-es-ből és megint cikin fog viselkedni ...
Mandinka
2021. augusztus 25. 02:36
B...... im! Lehet mintát alkotni! Fogadjatok be teljes anyagi felelősségvállalással eggyet-eggyet. Máséval a csalánosban ne kaszáljatok, meg ha államnak is hívják hiszen én szponzorálom.
Tidal_wave
2021. augusztus 24. 23:26
"Megrendeltem a kedvenc thai tésztámat, kihozták, nekiülök." Ennek a buzinak már megmondhatná valaki, hogy mostanában a parizer a menő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!