Apa, anya, fiú, lány

2020. november 12. 07:44

Itt a libernyák apokalipszis.

2020. november 12. 07:44
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Bajban vannak a balliberálisok, mert a nemzeti oldal alaptörvénybe kívánja foglalni az egyértelmű beszédet. Ilyenek vannak a parlament honlapján megjelent tervezetben, hogy »Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.«

Arra gondolhatnánk, megnyíltak a pokol kapui, és kénköves leheletével maga a sátán okádta e szavakat a balliberálisok elé, akiknek testén betű alakú fekélyes sebek keletkeztek puszta látásuktól. De a balliberálisok zöme ateista, nem hisz sem mennyben, sem pokolban, ezért kaptak sikítófrászt a módosítástól, amely biztosítja minden gyermek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését, ahogy azt Varga Judit miniszter megfogalmazta. Ez már így sok nekik. Keresztény kultúra, házasság, család, fiú- és lánygyerek, az anya nő, az apa férfi. Itt a libernyák apokalipszis.

Pedig a politikailag korrekt beszéd és gondolkodásmód már majdnem diadalmaskodott. A globalista multikulti kis híján mindentől megfosztott bennünket, ami eleddig meghatározó volt. Veszett kutyaként esett neki a hitünknek, lenácizta nemzeti érzelmeinket, és kitalált egy áltudományt, hogy megfosszon nemi identitásunktól is. Egy hamis egyenlőségeszme jegyében olyan aberrált kegyetlenségeket próbálnak normává tenni, mint a hormonkezelt gyerekek nemváltó műtétjei vagy az óvodások korai érzékenyítése a transzvesztita életmód iránt. A korlátlanul kiterjesztett szabadság jegyében vércseként csapnak le mindenkire, aki merészel mást gondolni. A korábban vágyaink netovábbjaként csodált Nyugaton ma már bebörtönöznének ezekért a mondatokért. Ott a józan ész már vesztésre áll.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2020. november 12. 14:06
"Itt a libernyák apokalipszis." és a korrumpnyák besz.rás, mi lesz, ha trumli után kevés lesz a krumpli és a főgenya sem győz.
tuapse
2020. november 12. 13:01
A legnagyobb kommunistákból lesznek a legvéresebb szájú nácik :D Normál fideszes fejlődés
Vakfolt
2020. november 12. 12:40
Szépen magyarul meg kell fogalmazni és beletenni az alaptörvénybe. A szavaknak meg adjuk vissza az eredeti jelentését, elég a pc baromkodásból. A meleg az buzi, az érzékenyítés megrontás, a genderközösség vagy mi a kurva élet meg a fajtalanok társasága. Egyből helyrekattan minden a fejekben. A farkas is bekente tésztával a kezét, meg krétát evett, hogy ártatlannak mutassa magát. Észnél kell lenni.
Pierre
2020. november 12. 10:19
az ifju gardaban eros kereszteny nevelest kapott gajdics et.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!