Hont Andrásra Bede nem először támadt rá

2020. január 31. 19:49

Egyszerűen akkora gyász a magyar rendőrség, hogy arra szavak nincsenek.

2020. január 31. 19:49
Partizán
Facebook

„Tegnap az ún. »antirasszista tünetésen« a Bede Zsolt nevű fideszes verbál-verőlegény nekitámadt Hont Andrásnak. Amennyire ez az elérhető felvételekből kivehető, a Bede nevű először a szemüvegét vette el (!) Hont Andrásnak, majd amikor ő ezt – értelemszerűen – nem hagyta annyiban, a Bede nevű még meg is ütötte. Minden szolidaritásom Hont Andrásé (remélem, elviseli tőlem) - iszonyú nyomasztó volt nézni amit kényszerűen el kellett viselnie. Hont Andrásra ráadásul a Bede nevű nem először támadott rá, hiszen korábban is ütötte már meg, következmények nélkül. Egyszerűen akkora gyász a magyar rendőrség, hogy arra szavak nincsenek.

Ja, és hát ugye mindezt az ún. »antirasszista tüntetésen«. Ahol egy másik újságírót – Ács Dánielt – pedig azért inzultáltak fizikailag más ún. »antirasszisták«, mert rájuk – mármint a tüntetőkre – az újságíró antirasszistaként hivatkozott.

A rendezvényen amúgy Reviczky Gábor úgy érezte adekvátnak, hogy a Bede nevű szellemi elődjei által megkínzott és meggyilkolt Radnóti Miklós »Nem tudhatom« című költeményével követ el közösség elleni izgatást a megjelentek kárára – merthogy láthatólag a vers nem megrendülést, hanem megbotránkozást váltott ki a sokaságból.

Eddig igazából a Békemeneteket leszámítva viszonylag biztonságban volt a város a Fidesz mélyrétegeiben fellelhető csőcseléktől – Békemenetet meg szerencsére 2018 tavasza óta nem szerveztek. De ezt a tegnapi megmozdulást elnézve asszem felkészülhetünk rá, hogy mostantól, ha a Fidesz utcára megy, ott gátja az indulatnak és annak kifejezésre juttatásának nem nagyon tud lenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 03. 08:35
"..orbán csőcseléke ..." Csőcseléketek csakis és kizárólag nektek vannak--mocskos ballibák--ezt jobb ha az elejin lerögzitjük!
gacsat
2020. február 02. 19:47
Ha itt pofán vágsz egy zsidót, Jew Yorkban felordítanak a rabbik.
Tatulus
2020. február 02. 14:58
Hont elvtárs elvtársias kioktatásban részesült, mint anno Ungváry füttyös is!
syphax
2020. február 02. 05:32
Hogy Niedermüller stilusában reagáljunk: HONT NEM(!) EMBER, CSAK EGY ESZME, EGY ELV, EGY NÉZETrendszer .HONT EGY OLYAN IDEOLÓGIA-NÉZETRENDSZER AMELYIK--SAJÁTOS MÓDON--SZEMÜVEGET HORD(OTT)....! Nagyon NEM ÖRÜLÖK H.A. bántalmazásának, (mint ahogyan nem örülök akármelyik más ember bántalmazásának sem) de--nem túl nagy bölcsességgel megállapitom: A "DOLOG" BENNE VOLT A PAKLIBAN! Jobbulást H.A.!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!