Folytatódik a Fidesz vesszőfutása

2019. szeptember 04. 10:57

A DK képviselői teszik a dolgukat, éppen úgy, ahogy megígérték.

2019. szeptember 04. 10:57
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Folytatódik a Fidesz vesszőfutása. Az előbb ért véget a LIBE ( az emberi jogokkal és a demokratikus jogállammal foglalkozó) bizottság ülése.
A finn elnökség programjáról kérdezhették a képviselők a finn kormányt. Rögtön az első kérdező néppárti képviselő volt. Mit gondoltok miről kérdezte a finn minisztert?

Az egyes tagállamokban elburjánzott korrupcióról, a jogállam lebontásáról, a sajtószabadság elleni folyamatos támadás elleni fellépésről kérdezett. Egyértelmű volt, kire gondol. Ehhez csatlakozott a mi frakciónk, majd többiek is, szép sorban. 
A DK képviselői teszik a dolgukat, éppen úgy, ahogy megígérték.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. szeptember 16. 11:54
LÓFASZT A PICSÁDBA, TE BAROMSZUKA. " A DK képviselői teszik a HAZAÁRULÁSUKAT, éppen úgy, ahogy megígérték."--te nyomorék állat bazzdmeganyád!
Béna Géza
2019. szeptember 15. 09:40
Igaza van aKlárikának azt teszik amire megbízást kaptak erre vannak kiképezve tenni kel hogy ne sikerüjön a klárikának véghez vinni a tervét
Hungaria
2019. szeptember 14. 19:51
Emiatt a rusnyaság miatt iszik a böszme!
Bakker
2019. szeptember 13. 09:19
Puzsér friss videóit ajánlom, elég sok dolgot jól lát és megmondja az igazságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!