Zöld lakhatási megoldásokban is példát vehetünk Bécsről

2019. augusztus 10. 14:26

Ki kell dolgoznunk rövid és hosszú távú megoldásokat, mint például a Csepeli Nagyerdő.

2019. augusztus 10. 14:26
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Nemcsak a megfizethető, de a fenntartható, zöld lakhatási megoldásokban is példát vehetünk Bécsről. A tőlünk kevesebb, mint 250 kilométerre lévő Bécsben olyan önkormányzati lakások épülnek, amikben fűtés és melegvíz-ellátás kizárólag megújuló energiaforrásokra épül, fosszilis energiahordozót egyáltalán nem használ. Polgármesterként Budapesten is elkészíteném a város hőtérképét, hogy tisztában legyünk vele, hol van a legkevesebb nap, hol él a legtöbb gyerek és idős ember. Ki kell dolgoznunk rövid és hosszú távú megoldásokat, mint például a Csepeli Nagyerdő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libbantkommunista
2019. augusztus 11. 15:10
Geri! Mi lesz a meleg bárral a főpolgármesteri hivatal épületében?
Kundi
2019. augusztus 11. 13:57
" Ki kell dolgoznunk rövid és hosszú távú megoldásokat, mint például a Csepeli Nagyerdő.” Ott fenn északon?
enes
2019. augusztus 11. 12:54
Zöld megoldás=hajléktalanok az erdőbe?
Kandeláber
2019. augusztus 11. 11:25
Te Fehérgyarmatról Budapestre származott bunkó, aki szerint Csepel Észak-Pesten van, menj vissza a fatornyos faludba, aztán ott próbálkozz a terveiddel. Szerintem az ottani rendes magyarok levernék a derekadat egy kapanyéllel, ha ott is okoskodni próbálnál. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!