Kongresszusok ideje

2018. június 13. 16:08

„Vesztes csapaton ne változtass!” – mintha a legtöbb ellenzéki párt ezt a mottót követné

2018. június 13. 16:08
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„»Vesztes csapaton ne változtass!« – mintha a legtöbb ellenzéki párt ezt a mottót követné, és ragaszkodna sorozatban harmadszor vesztes csapatához, és ami sokkal rosszabb, vesztes stratégiájához. A kormányoldalt támogatók számára persze ez jó hír, hiszen »számítunk« az ellenzékre a következő, 2022-es választásnál is.

Közhely, de igaz, hogy az ellenzéki pártok szerepét a balliberális média és egy tucatnyi kőkeményen politizáló NGO vette át. Azoknál nem tartanak kongresszust, és nem kell a »szorgos, ám borzalmas« tagsággal sem vesződni. Georgie bácsi, vagy Brüsszel fizet, a droidok tudják a dolgukat.

Tévedés, hogy az ellenzéki pártok tele lennének a »NER ügynökeivel«. Ellenzéki pártjaink és politikusaink szerintem maguktól olyanok, mint a viccbeli pokol magyar lakói, akik egymást rántják vissza az üstbe, amikor az egyik éppen ki akar mászni a purgatóriumból.

Az internetes folklórban már Lyobbikként jelölt egykori nemzeti és egykoron radikális párt például C-kategóriás szereposztással folytatná a néppártosodást, azaz továbbra is gőzerővel oda tartanak, ahol már fél tucatnyi más párt szorong, és versenyez szinte ugyanazokért a szavazókért. Vona Gábor legfeljebb beül Herényi Károly, Lendvai Ildikó és Kuncze Gábor mellé valamelyik talk showba szakmázni »elemezni«”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2018. június 14. 15:28
Politológuskáink hol azon csámcsognak, hogy lemondanak a vesztes pártok vezetői, hol meg az a bajuk, hogy a "vesztes csapaton" nem változtatnak.
luisbathhelena
2018. június 14. 09:05
Csaxolok hogy a pokol NEM azonos a purgatoriummal ahol a megtisztulas utan van esely a mennyorszagra. A pokol vegleges.
*ufó*
2018. június 14. 02:39
Mozgástér blog, bababameg mostlátom, ba mozg hát sok sikert, bár meg van a migráns bőven , csak úgy kijött, hogy hát a siker ... Vad Hände Med Dem ? (VIDEOCLIP) - The Brian Jonestown Massacre https://www.youtube.com/watch?v=xy6YU-Vz_yg
*ufó*
2018. június 14. 02:33
Nna, akkor ismét lemostam az összes fideszes köcsögöt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!