Rendszerváltók

2018. április 04. 07:00

A Fidesz padsoraiból kiabálták az Antall-kormány idején azt is, hogy „Térdre, csuhások”. De ez ma már nem számít.

2018. április 04. 07:00
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Régi barátok beszélgetnek. Összeköti őket az a több mint harminc év, amely pártjuk alapítása óta eltelt. Igaz, a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa feltehetően nem úgy szokott köszönni, hogy »Szervusz, miniszterelnök úr«, de hát itt kamerák vannak, viselkedni kell. Nosztalgiázni azért lehet. A csúcson, magabiztosan.

Az idő persze megszépíti, néha meg átalakítja a rendszerváltás emlékeit. »Mi, konzervatívok, keresztények« - mondja Orbán Viktor. És a Bayer Show házigazdája nem szól közbe, hogy azért nem voltak mindig azok. Egészen máshonnan indultak, akkor még a liberalizmusról hitték, hogy vele túl lehet lépni a régi rendszeren. És a Fidesz padsoraiból kiabálták az Antall-kormány idején azt is, hogy »Térdre, csuhások«. De ez ma már nem számít. Nekik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2018. április 04. 17:22
Bizony, így volt. Csak hogy ők megvilágosodta, rájöttek, megélni az elveket, látva az eredményeket ( eredménytelenséget!)nem ez az a liberális valóság, amire ők, ( s a magyarok többsége, köztük magam is !) gondoltak! S időben váltottak! Nem szabad egy döglött eszméhez ragaszkodni! Lám ezt nem vette komolyan az SZDSZ. Az MSZP-ről nem is beszélve...
Mich
2018. április 04. 15:31
A libsi/bolsi/nácinak persze csak a "szelektív memóriája" működik...
Valodi
2018. április 04. 13:58
...tények, faszi, nem panelok...
Mich
2018. április 04. 12:59
A bolsik és a nácik akarnak "rendszert változtatni"...! Vajon Szálasi vagy Rákosi útmutatásai alapján...? Vagy a kettő együtt...?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!