Emberöltőnyi romlás

2018. január 31. 10:48

Érthetetlen, hogy a többség miért használja az internetet blőd butaságok terjesztésére ahelyett, hogy egy gombnyomással tájékozódna.

2018. január 31. 10:48
N. Kósa Judit
Népszava

„Ne álmélkodjunk tehát azon, hogy nemcsak a Fidesz-hívők nyolcvannyolc százaléka, hanem a legtájékozottabb, magukat balliberálisnak valló szavazók ötvenhét százaléka is úgy gondolja, Soros György Pártja elindul a választáson. Az meg legfeljebb a hatékony kormánypropagandának köszönhető, hogy a túlnyomó többségük szerint nem ők fognak nevetni a végén. És afelől sincs kétségünk, hogy a Fidesznek eddig összedobott 186 millió forint is gyarapodni fog még, mert Soros milliószám akarja betelepíteni a migránsokat a Kárpát-medencébe. Nem úgy, mint a kormány, amelyik mindössze 1300 menedékkérő kérvényét bírálta el annak rendje és módja szerint, igaz, mindvégig pont az ellenkezőjét hazudta.

Van azért abban a makacs tájékozatlanságban valami egészen megdöbbentő, amelynek köszönhetően nálunk semmiből sem lesz botrány. Hiszen nem arról van szó, mint Kádár alatt, hogy legfeljebb illegális forrásból, nagy macerával és az egzisztenciát veszélyeztetve lehetne hozzájutni valós információkhoz. Léteznek még korrekt lapok, vannak megbízható hírportálok, tévék, dolgoznak újságírók, akik olykor heroikus küzdelem árán, de kibányásszák, kiperlik, amit a kormány elhallgatna vagy olcsó propagandával elfedne.

És igazából érthetetlen is, hogy miért hanyatlik ma boldogan bele a többség a hírek helyett szolgáltatott politikai bulvárba, miért használja az internetet kutyás képek, valamint blőd butaságok terjesztésére ahelyett, hogy egy gombnyomással tájékozódna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2018. január 31. 19:01
„Ne álmélkodjunk tehát azon, hogy nemcsak a Fidesz-hívők nyolcvannyolc százaléka, hanem a legtájékozottabb, magukat balliberálisnak valló szavazók ötvenhét százaléka is úgy gondolja, Soros György Pártja elindul a választáson." Néni kérem! És még ezek után ír butaságok terjesztéséről? Tényleg röhej, hányan bedőltek ennek a hírnek. És még ők birkázzák le így vagy úgy az embereket. Nem kellene magukba nézni?
néhai Ch.Pilot
2018. január 31. 18:56
"... nemcsak a Fidesz-hívők nyolcvannyolc százaléka, hanem a legtájékozottabb, magukat balliberálisnak valló szavazók ötvenhét százaléka is..." Jajj, csak az az egypártrendszeri bolsevik felsőbbrendűségi komplexus ne volna :-) Ugye, apukám, mi parancsolunk? Persze, ti meg a gyerek!
Bokros Birka
2018. január 31. 17:03
Azt hiszem megint hazudsz szokás szerintem de ez már drága édesanyádtól tanultad aki Horn (harcos) Gyula minisztereként szolgált Kóséné Kovács Magda az Iron Maiden . A Vasas szakszervezet nagyasszonya egyenesen a miniszteri székbe terjesztette elő a nyugdíjak megadóztatását. Emberek megjelent a szabadság vagy is csődbe ment a Népszabadság! Nehéz lehet a proletárnak így januárban, amikor elhervadtak a kakucsi rózsák a buszmegállókban. :D Na, de kérlek ott van melletted egy Rónai elvtárs beható ismeretekkel a kakucsi barna rózsákról. :D
Peter8811
2018. január 31. 16:58
Balliberális 1% tájékozatlan a jobboldal 99%-a tájékozatlan. Nemelég hülyének lenni, annak is kell látszani.:)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!