Orbán és Áder lépjen Trump bejelentése után!

2017. június 02. 12:45

Itt az ideje, hogy Magyarország vezetői végre ne egyetemek beszántásával, civilek vegzálásával, EU-s források lenyúlásával szerepeljenek szégyenszemre a nemzetközi fórumokon, hanem álljanak élére a klímaváltozás elleni küzdelemnek.

2017. június 02. 12:45
Schmuck Erzsébet
LMP

„Donald Trump a lehető legrosszabb üzenetet küldte a világnak: a második legnagyobb széndioxid-kibocsátó, és egyben az egyik leggazdagabb nagyhatalmat nem érdekli a klímaváltozás, a földi ökoszisztéma pusztulása. Rövid távú gazdasági érdekei miatt emberek milliárdjait ítélheti halálra Trump.

Itt az ideje, hogy Magyarország vezetői végre ne egyetemek beszántásával, civilek vegzálásával, EU-s források lenyúlásával szerepeljenek szégyenszemre a nemzetközi fórumokon, hanem álljanak élére a klímaváltozás elleni küzdelemnek. Az LMP nyilvános levélben szólítja fel Áder Jánost és Orbán Viktort, hogy tegyen konkrét lépéseket: kérjék fel a klímaegyezményt aláíró országok állam és kormányfőit, hogy közösen gyakoroljanak nemzetközi nyomást az Amerikai Egyesült Államok elnökére.”

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2017. június 05. 13:58
Esetleg megkérhetnék a Föld lakosságát legyenek szívesek ne fingani, mert azzal is emelik az üvegházhatású gázok kibocsájtását.
nyugalom
2017. június 03. 13:52
Sarokba kell állítani Trumpot - az lmp már sorakozik. Gáz ez a párt, úgy, ahogy van! Ne a kormányt küldjétek, intézzétek ti magatok, vezetőitekkel az élen! Milyen gyülekezet ez a társaság?
Kanóc
2017. június 03. 13:20
Piszkosul jó lenne a következő választásokon megszabadulni végre ettől a vitaképtelen, mihaszna, irgalmatlanul ostoba, demagóg és egyben gátlástalanul aljas belpesti szakkörtől....! De legalább a főkolomposuk eltakarodott a picsába, ennyivel is beljebb vagyunk. Fasz kivan már ezektől.
A teremburáját
2017. június 03. 11:18
Te marha luvnya, ehhez is annyira értesz mint a politikához! De talán még főzni/sütni sem tudsz! Klímaváltozás van, de lassú, évezredek-milliók alatt történik. Megállítása meg pont akkora feladat a magadfajta ökrök (bocs tehenke) számára, mint a Föld forgását megállítani! Capisci?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!