Icipici feljegyzés az új világrend elé

2017. január 24. 19:19

Itt az áhított új világrend. Probléma?

2017. január 24. 19:19
Rajcsányi Gellért
Mandiner

America First! mondá Trump.

Hungary First! mondá Orbán.

Israel First! mondá Netanjahu.

Germany/Russia/Slovakia/Romania first! mondják majd a helyi illetékesek.

Itt az áhított új világrend.

Probléma?

 

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beflower56
2017. január 25. 11:18
Fentebb szerepel egy Gajdics Ottó .Remélem a főszerkesztőről van szó?Nálam/pedig jobboldali vagyok/kinyilik a bicska a zsebemben mikor gunyoros mosolyával ontja a hülyeségeit.Egyszerűen konyha késsé változik.Miképpen lehet egy ennyire idióta bármilyen újság főszerkesztője?Sajnálom azokat Magyarországon akik ilyen embertől bármiféle információt komolyan vesznek!
22-es csapdája
2017. január 25. 11:14
Harmadszor nyeli be a hozzászólásom. Én meg hadtörténészekkel beszélgettem a PPKE-n a Rákóczi-szabadságharc kudarcának KATONAI okairól. Egybehangzó véleményük volt, hogy a stratégia és a kivitelezés megválasztásánál nagyobb súllyal esett latba az ország szegénysége. Rosszul felszerelt, rosszul ellátott csapatok harcoltak kisebb létszámú, de jól felszerelt és katonásan, szakszerűen vezetett osztrák csapatokkal . Amúgy a nemmagyar értelmiségiek jó ideje űznek már sportot abból, hogy mindent, ami magyar, m indent, ami büszkeségre önbecsülésre ad okot más nemzeteknél, nálunk lekicsinyléssel kezelnek. Nevetségessé próbálnak tenni. Ott buknak le például, mint te, hogy az összes körülmény, tény közül kizárólag azt ragadják ki, amivel üthetnek a nemzeti önbecsülésünkön, amivel besározhatják a hősöket, amivel torzítják a nemzet önképét. Mindig negatív irányba. Amúgy te jöttél ezzel a háborúzás témával, nem szép kihátrálni belőle. :)
Enmerkar
2017. január 25. 11:00
It seems to me the payment is the first. :-D
catalina9
2017. január 25. 07:33
Rajcsányi Gellért: Mandiner first Sulzenberg: New York Times first stb. stb. probléma?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!