Fejezze be a kormány a Budapesttel szembeni harcot!

2016. január 13. 16:07

A Jobbik határozottan tiltakozik a tervezett megszorítások ellen, mert meggyőződésünk, hogy megfelelő forráselosztással most is biztosítható az agglomerációs közlekedés.

2016. január 13. 16:07
Tokody Marcell Gergely
Jobbik

„Hiába azonos politikai színezetű az ország és a főváros vezetése, soha nem látott ellentétek feszülnek a kormány és Budapest között, amelynek a budapestiek, valamint az agglomerációban élők isszák meg a levét

Arról lehetett hallani legutóbb, hogy a kormány a BKK-jegyek és -bérletek árainak emelését várná el Budapesttől, komoly járatritkítás mellett. A Jobbik határozottan tiltakozik a tervezett megszorítások ellen, mert meggyőződésünk, hogy megfelelő forráselosztással most is biztosítható az agglomerációs közlekedés. Ezt a célt szolgálja a Jobbik azon javaslata, mely a tömegközlekedés áfa-tartalmának csökkentése révén 10 milliárd forintot hagyna a BKK-nál. Így a fővárosiak által megvásárolt jegyek, bérletek adójából nem felcsúti kisvasút és MTK-stadion épülne, hanem a kormány és a főváros vezetésének pártállásától függetlenül hosszú távon működőképes maradhatna Budapest és az agglomeráció közlekedése.

Felszólítjuk a kormányt, hogy fejezze be az ellentétek szítását Budapest és vidék, valamint Budapest és a fővárosi agglomeráció között, ne nadrágszíj-húzogatásban, hanem racionális és érdemi megoldási javaslatokban gondolkozzon!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2016. január 14. 09:04
A függöny mögött bujkáló püffedt pávatáncos mindíg is gyűlölte Budapestet. Keresztbetett a négyes metrónak, és mindennek amit csak tudott. A gumicsizmás már csak gumicsizmás marad.
Mindjárt
2016. január 13. 17:50
Tarlos se nagyon ugráljon. Örüljön, hogy megtűrik a zsideszbolsik. Mit keres egy ilyen ember a zsideszbolsik közt? Mit keres a zsideszbolsik közt egy olyan ember aki politikai pályafutását megelözően tisztességes munkával kkereste kenyerét? Mit keres egy olyan ember a zsideszbolsik közt aki nem volt MSZMP tag, munásőr se ügynök. Egy ilyen ember, egy tisztességes magyar ember fogja be a pofáját és örüljön, hogy a zsideszbolsik nem belezik ki még jobban. "Tizenöt éven át az építőiparban dolgoztam, javarészt beruházási és kivitelező munkakörökben. Dolgoztam az Út- és Vasútépítő Vállalatnál, a FŐBER-nél, az ÉM. Mélyépítővállalatnál, a KKMV-nél, a III. ker IKV-ban. Voltam művezető, építésvezető-helyettes, műszaki ellenőr, építésvezető, főépítésvezető, termelési osztályvezető. A rendszerváltozás előtti években a feleségemmel saját tervező iroda keretében magánvállalkozóként dolgoztam. A rendszerváltozás előtt politikai tevékenységet nem folytattam. Az MSZMP-nek soha nem voltam tagja, nem voltam sem munkásőr, sem ügynök."
Mindjárt
2016. január 13. 17:42
"A Jobbik határozottan tiltakozik a tervezett megszorítások ellen, mert meggyőződésünk, hogy megfelelő forráselosztással most is biztosítható az agglomerációs közlekedés. " Ez képtelenség. A pénz kell az Orbán családnak, a zsideszbolsi politikusoknak, a rokonaiknak, a haveroknak és a haverok rokonainak. Még nagyon, nagyon sokat akarnak a zsideszbolsik lopni maguknak és a legjob akarattal se jut pénz az agglomerációs közlekedésre. Orbán lányának még csak egy palotája van. Kell még palota az unokáknak is, a meg nem született unokáknak is. Az állami földek felzsabálására is pénz kell. Minden zsideszbolsi annyit ér amennyi lopot pénze és földje van, meg palotája. Jobbik nem érti.
puszika
2016. január 13. 17:29
Jobbikék megint tökön szúrták magukat! Ez megint -1% ökörkéim!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!