Százezer forintra büntettük a hiányzó Apátit

2015. március 04. 13:21

A kétharmados többség eltűnése és a Fidesz erkölcsi, valamint legitimációs bukása miatt súlyos felelőssége van minden egyes ellenzéki képviselőnek. Ezért a párt vezetése Apáti Istvánra 100 ezer forintos büntetést szabott ki.

2015. március 04. 13:21
Vona Gábor
MTI OS

„A Jobbik Országos Elnöksége fontosnak tartja a széles közvélemény számára nyilvánvalóvá tenni, hogy a Jobbik elsődleges célja a Fidesz, valamint az elmúlt huszonöt év bukott elitjének leváltása, elvtelen együttműködés a többi párttal részünkről kizárt. Megértjük és együttérzésünket fejezzük ki képviselőtársunk és családja felé. Apáti Istvánt, feleségét és féléves kislányát halálosan megfenyegette egy mátészalkai banda tagja. Viszont a kétharmados többség eltűnése és a Fidesz erkölcsi, valamint legitimációs bukása miatt súlyos felelőssége van minden egyes ellenzéki képviselőnek. Ezért a párt vezetése Apáti Istvánra 100 ezer forintos büntetést szabott ki.

Az elnökség továbbá úgy döntött, hogy a jövőben minden kétharmados jogszabályt érintő szavazásról történő távolmaradás esetén büntetésre számíthat az érintett képviselő. A norma visszamenőleg is hatályos, így rám is vonatkozik, mivel korábban egyszer betegség miatt hiányoztam egy ilyen szavazásról. 100 ezer forint összegű büntetésemet a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának fogom felajánlani.

Vona Gábor, a Jobbik elnök-frakcióvezetője”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. március 04. 19:56
"A képviselő nem kért személyi védelmet " Ennyire megijedt!
liberálzöld.
2015. március 04. 19:55
Lehet, hogy anyagilag jól jött a faszinak (esetleg a pártnak is), hogy besegített a Fidesz maffiának. De bukott egy csomó szavazatot. Ócska kis dolog volt az Jobbikosok, akárhogy nézzük is.
liberálzöld.
2015. március 04. 19:45
Semmi az ahhoz, amit a fidesztől kapott.
Quet
2015. március 04. 19:27
Korrekt. Ugyanakkor a probléma súlyosabbnak tűnik, mint egy pénzbeli ejnye-bejnye. Most megsajnáltam ezt az Apátit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!