Bőséggel

2014. március 05. 15:10

Már látjuk az új kampányszlogeneket: Nyolcvan centinél szavazz a Fideszre! Tizenegy arasznál ikszeld az Összefogást!

2014. március 05. 15:10
A szerk.
NOL

„A választási rendszer átalakításának az olcsó és átlátható jelszóval futott neki a Fidesz, így nincs miért meglepődni azon, hogy a voksolás drága és átláthatatlan lesz a választóknak. A polgároknak a szavazólapokon pártok és egyéni jelöltek tengerében kell keresgélniük. A 2014-es parlamenti demokrácia több méter hosszú lenyomatával kell megküzdeniük a szűk fülkében. Már ha egyáltalában hajlandóak lesznek átrágni magukat a kamupártokon és támogatáslenyúló jelölteken.

Már látjuk az új kampányszlogeneket: Nyolcvan centinél szavazz a Fideszre! Tizenegy arasznál ikszeld az Összefogást!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. március 05. 22:23
A Népszabadságnál régi hagyomány lenézni az embereket...
Necoure Yamakee
2014. március 05. 19:14
Tenyleg mocskos diktatorikus ez a demokracia a sok lehetoseggel, pfej. A nol szep lassan atment karikaturaba.
kukagyerek
2014. március 05. 17:06
"Már látjuk az új kampányszlogeneket: Nyolcvan centinél szavazz a Fideszre! Tizenegy arasznál ikszeld az Összefogást!”" ............... Ha meg ép eszed van és gerinced, és magyar szív dobog benned, akkor szavazz a JOBBIKRA !!!
pkarcsi
2014. március 05. 16:48
Csak ennyi szellemi teljesitésre telik,te szellemi rövdnadrág.Tübbet nem is lehet várni egy NOLOs-tól.Javaslom menj át az alja Galamus csoportba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!