Helyretevések

2012. december 15. 08:25

DK-sként ahhoz is hozzászoktam, hogy nekünk mindig igazunk van, de senki nem hallgat ránk, aztán jóval később mégis kiderül, hogy úgy volt, ahogy mondtuk.

2012. december 15. 08:25
Szarvas Koppány Bendegúz
Koppány mondja

„Az sem igaz, hogy a hallgatók megmozdulásain ezt vagy azt a szervezetet képviselem. Sőt, ironikus módon mindig mások kezdtek el pártnevekkel dobálózni, én sosem hoztam fel a DK-t vagy más pártot. A hallgatói fórumra egyetemi hallgatóként mentem, azt hiszem, senki nem vitathatja el ezirányú jogomat. Legalább olyan joggal vagyok ott, mint pl. Karácsony Gergely. Sőt, mint említettem, többen is mondták a pártból, hogy ne menjek, hagyjam csak őket pofonba szaladni. Sajnos én olyan vagyok, hogy nem bírom tétlenül nézni, ahogy emberek kiszúrnak önmagukkal, és akkor is segíteni szeretnék nekik, ha ők ebből nem kérnek. Bocsánat, rossz szokás.

3. tévedés: sértődésből írtam az előző, kritikus posztomat, mert nem voltam népszerű hétfőn - sokan ezt feltételezik rólam. Nem tudom, mennyire sikerül őket az ellenkezőjéről meggyőzni, elvégre csak az én szavam áll szemben az ő prekoncepcióikkal. Az a helyzet, hogy a népszerűtlenség nem ért meglepetésként. A bejegyzés első mondatait (azokat az egyszavasokat) már a fórum elején elkezdtem magamban fogalmazni. Lelkileg nem ért felkészületlenül, hogy »fujjogtak« rám. Sejthető volt, hogy ahol buzog a tettvágy, ott a higgadt mérlegelésre való felszólítás nem arat tetszést. Ráadásul DK-sként ahhoz is hozzászoktam, hogy nekünk mindig igazunk van, de senki nem hallgat ránk, aztán jóval később mégis kiderül, hogy úgy volt, ahogy mondtuk. Példa erre az ellenzéki összefogás, amit a DK alapítása óta hangsúlyoz, majd október 23-án Bajnaiék bejelentették, hogy szervezetet hoznak létre, most meg Mesterházy küldött ki ilyen célú leveleket mindenfelé. A Jobbik politikai karanténját is alakulása óta szorgalmazza a DK, de csak a Gyöngyösi Márton zsidózása után csatlakozott hozzá az MSZP. Szóval bizonyára most is ez fog történni, a HaHa nagy büszkén megvalósítja a javaslatomat, én meg hátradőlve megnyugodhatok abban, hogy lám, megint igazam volt. Természetesen az elismerés megint elmarad, de nem baj, az a lényeg, hogy működjön a dolog, az ország vagy épp a felsőoktatás fontosabb, mint a babérgyűjtés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stüszivadász
2012. december 15. 16:48
Lőrincze Lajos : a gyermek neve a szülők intelligenciájának tükre. Ennek a kis tökkoloppinak normális szülei lehetnek. Hát igen!Messze esett az alma a fájától,fájhat a szüleinek.....
kuzmics
2012. december 15. 15:38
Ez azért kivándorolhatna!
heep
2012. december 15. 14:37
Hehe, egy szerény, önfeláldozó, intelligens embert ismertem meg a cikk alapján. Hogyan tudtam ennyire félreismerni eddig? Azért ez a cikk már tényleg beszarás. Gyurcsány, Molnár, Vadai és még ez a félreismert nagyság is. Ez a Fidesz egyik ellenzéke. Hát nem sok fejfájásra lesz oka az Orbánnak 2014-ben.
durrbele
2012. december 15. 13:36
Sokan mondják, hogy nekünk igazunk van amikor a DK elkűldjük a p...!Mégsem hiszik.Aztán 2014 ben végleg tisztába lesznek vele hogy nekünk van igazunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!