Why isn’t Hungarian wine world-famous?

2012. július 22. 20:17

If you have a bottle from Ribera del Duero, another from Rhône and third from Eger, what would you choose?

2012. július 22. 20:17
Gál Zsombor
Ahogy a csillag megy az égen

„In 2012 things turned different. We make wines to sell for others and we try to do something that could be famous and well-known in the whole World. In every country people are proud about what they produce and they think that these products are unique in the world. But they are not, unfortunately. Or not in the way we think.

If you have a bottle from Ribera del Duero, another from Rhône and third from Eger (let’s say the same quality level) what would you choose? I would beg 95% of the people would take the Ribera or the Rhône, and just 5% Eger. (Just because they are curious or they have a great memory about a 3-day-trip in Budapest, 10 years ago.) The difference is in the marketing work.

Not only today’s marketing but the fact that French and Spanish wines were long time commercialized worldwide. That’s what we need to understand, and that’s why Hungary (and also Slovakia, Slovenia, Romania, Serbia…) should do the biggest leaps amongst the historic wine regions. I believe we will arrive.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabo.renata
2012. július 23. 13:50
"In 2012, things turned different." Eddig olvastam. Ez értelmezhetetlen, így hangzik helyesen: "things turned out to be different". Rothadásig van hibával. Minden sorban orbitális helyesírási hibák vannak. Már az első sorban is azt írod "if you have..." holott itt múlt időt kell használni mivel feltételes összehasonlítás van. (if you HAD, what would you choose?)
Secnir
2012. július 23. 11:37
azért nem az egrit választják, mert egri bor már rég nincs. csak valami kotyvasztott moslék, amit közel tizenöt éve nem egerben vagy a környékén termelnek. a turistáknak annyi bikavért adnak a szépasszonyvölgyében, amennyi a földön nincs. ráadásul még jut a boltokba is, és némi import. ja, és a helybelieknek meg persze van 'saját' bora a 'saját' szőlejéből. akkor mi megy a szépasszonyvölgyébe? moslék, az. meg import olasz must tankerszámra.
Mac Bethad
2012. július 23. 10:49
Lehet, hogy kínai fordítógéppel szúletett ez a bejegyzés?
Mac Bethad
2012. július 23. 10:47
Ez a bejegyzés milyen nyelven íródott?? Aki nem tud ángliusul...nem kéne ezt erőltetni, mert így elég gáz. Egyébként meg azért, mert általában szar. Jó esetben meg az azonos kategóriájú spanyol, olasz, ausztrál, dél-afrikai, stb. bor sokkal jobb. Ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!