Bezzeg a lengyelek?

2011. július 15. 12:49

Olyan országért tetszenek lelkesedni, melynek alkotmánya szinte példátlan szigorral korlátoz egy, az unióban alapvetőnek tekintett emberi „jogot”.

2011. július 15. 12:49
Szőnyi Szilárd
Heti Válasz

„Nem mondom, Donald Tusk valóban rokonszenves ember, és sokan igyekeznek is országát, az új soros elnököt bezzegezni a »dúlt keblű« (aligha mellesleg bankjaikra, vállalkozásaikra extra adót kimérő) magyarok ellenében.

Idejében szólok: egy olyan országért tetszenek lelkesedni, melynek alkotmánya szinte példátlan szigorral korlátoz egy, az unióban alapvetőnek tekintett emberi »jogot«: nevezetesen az abortuszt. Az egyébként is tűrhetetlen klerikális befolyás alatt álló lengyeleknél ugyanis a magzatelhajtást kizárólag akkor engedélyezik, ha a terhesség az anya életét veszélyezteti, a gyerek erőszak következtében fogant, vagy ha a magzat súlyosan sérült.

Magyarország az elmúlt fél évben ennél kisebb súlyú elhajlásért is példás büntetést kapott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alichmazul
2011. július 15. 13:53
Igen, az abortusz okozza többek közt a (modern) északi fehér emberek elképesztő ütemű fogyását. Én nem támogatom de ugyanakkor ebben a kérdésben nem lehet igazságot tenni szerintem. Annyi biztos hogy a lengyelek 40millióan vannak és nem fognak fogyni, bezzeg mi meg a németek, franciák...
GY. F.űegér
2011. július 15. 13:30
"Magyarország az elmúlt fél évben ennél kisebb súlyú elhajlásért is példás büntetést kapott.” Nem úgy volt, hogy kiosztottunk néhány kokit, meg leesett pár saller?
packó_
2011. július 15. 12:58
Szilárd, ott nem esett ki most az szdsz a parlamentből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!