Eldőlt, angol sztárcsapat ellen lép pályára a Fradi – hivatalos

2024. július 08. 22:28

Július 15-én Ausztriában csapnak össze a zöld-fehérek a londoniakkal.

2024. július 08. 22:28

Fotó: Facebook/Fradi.hu

Sokáig csak jól informált sajtómunkások között terjedt a hír, mára azonban valósággá vált: az ausztriai edzőtáborban összecsap egymással a Ferencváros és a Premier League-ben szereplő West Ham United.

A 2023-as Európa-konferencialiga-győztes londoni klub július 15-én néz farkasszemet a magyar címvédővel.

Mint ismert, az új holland vezetőedzővel, Pascal Jansennel készülő zöld-fehér gárda a BL-selejtezőre hangol, már a második hetét gyűri Ausztriában, az eddigi felkészülési meccseken egy győzelem és két döntetlen a bajnokcsapat mérlege.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról korábban írtunk, a holland sajtóban a bemutatása után rögtön téma volt Pascal Jensen magyarországi szerződése, egyből megjelentek a kritikus hangok, mondván, olyan országban vállal munkát a szakember, amelyet az elmúlt években a rasszizmus jellemzett...

A West Ham is új menedzsert ültetett a kispadjára: David Moyest Julen Lopetegui váltotta július 1-én, a gárda keretében pedig olyan sztárok szerepelnek, mint a francia Kurt Zouma, a cseh Tomáš Souček, az angol James Ward-Prowse, a brazil Lucas Paquetá vagy a ghánai Mohammed Kudus.

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. július 09. 05:17
Túl sok a fehér a Fradiban, de legalább az edző néger! Gratulálok Kubatovnak!
Halder_1899
2024. július 08. 22:48
HAJRÁ FRADI !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!