Az egyik legnehezebb ellenfelet kaphatja a Fradi a BL-ben

2024. július 31. 17:20

A magyar klub várhatóan Dániába kell majd utazzon a selejtező következő körében.

2024. július 31. 17:20
null

Nyitókép: Képernyőkép / Fradi.hu

Ahogy arról kedden este beszámoltunk, a Ferencváros kettős győzelemmel ejtette ki a walesi The New Staints-et a Bajnokok Ligája-selejtezőjében. Az FTC az 5-0-ás hazai meccset követően 2-1-re nyert a TNS otthonában is, és ezzel biztossá vált, hogy sorozatban hatodszor is csoportkörös lesz magyar klub. 

A BL-selejtező következő körében a Fradinak várhatóan Dániába kell majd utaznia,

 ahol a Midtjylland lesz az ellenfele, amennyiben a dánok szerdán 3-0-ás előnyből hazai pályán kiejtik az andorrai Santa Colomát.

Az első összecsapást augusztus 6-án, a visszavágót egy héttel később játsszák, a továbbjutó egylépésnyire kerül a Bajnokok Ligája főtáblájától. A TNS elleni idegenbeli összecsapáson debütált a fiatal magyar szélső, Gruber Zsombor. 

„Nagyon élveztem a meccset és örülök neki, hogy végre debütálhattam” – nyilatkozta a játékos a mérkőzés után a fradi.hu-nak. „A vezetőedző a beállításom előtt azt kérte, hogy próbáljam megtartani a labdákat, az előre játékban legyek a csapat hasznára, élvezzem a játékot és rúgjak gólt. Bár utóbbi nem sikerült, de látható volt rajtam, hogy nagyon élveztem a játékot. Egy-két alkalommal sikerült jól megindulnom és bár a vége nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de remélem, hogy a jövőben ez jobban alakul majd és jön a gól is” – tette hozzá a támadó. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 07. 09:20 Szerkesztve
Na mi van semmi hír a megújult identitással játszó csürhéről? Csak nem szégyellik magukat a tegnap esti undorító játék miatt ???? "A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában a Ferencváros 2–0-ra kikapott a dán FC Midtjylland otthonában a párharc első mérkőzésén, így jövő kedden nehéz visszavágó elé nehéz."
hátakkor
2024. augusztus 01. 06:46
A Real Madridot??
Náthás hal
2024. július 31. 18:18
Midtjylland mint nehéz ellenfél? Ja, mondjuk a Fradinak lehet.
files32
2024. július 31. 18:01
Hajrá Fradi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!