Ezért a brutális becsúszásért állították ki Kerkezt

2024. április 25. 13:24

A magyar válogatott labdarúgó nem először csinál ilyet. A Bournemouth ennek ellenére nyerni tudott a Wolverhampton ellen idegenben a Premier League 34. fordulójában.

2024. április 25. 13:24

Nyitókép: Robin Jones - AFC Bournemouth/Getty Images

 

Kerkez Milos ezúttal is kezdő volt a Bournemouth-ban és jól is játszott, együttese szerdai meccsén gólpasszt adott, a 79. percben azonban csúnyán, páros lábbal rácsúszott Matt Doherty lábára, ezért kiállították. A 20 éves balhátvéd ugyan érintette a labdát is, de az idei szezonban több hasonló eset után is láttunk már kiállítást a Premier League-ben. Stuart Attwell játékvezető azonnal felmutatta a piros lapot a magyar játékosnak, s ezt az ítéletet később a videóbíró is megerősítette.

Az újonc együttes azonban kihúzta a meccs végéig és 1–0-ra nyerni tudott. A magyar válogatott védő a mérkőzés után az X-oldalán így kommentálta az esetet: „Három pont és egy hihetetlen piros lap, a futball kezd nagyon elpuhulni. Büszke vagyok a srácokra.”

A Premier League-ben a 10. helyen álló AFC Bournemouth az eddigi 34 forduló alatt 45 pontot gyűjtött, a hátralevő négy bajnokin már csak két pont kell a klubrekordhoz, ami valószínűleg össze fog jönni. 

„Imádom a srácokat, 45 és folytatjuk. Gólpassz és plusz három pont. Remélem, nem kapok hárommeccses eltiltást” 

– utalt erre és a gólt megelőző kulcspasszára egy másik posztban Kerkez.

A csapat vezetőedzője, Andoni Iraola nagyon elégedett volt a tegnapi mérkőzés után.

„Nagyon jók voltunk hatvan-hatvanöt percig, utána nehéz volt, amikor megkaptuk a piros lapot. Nem tudtunk továbbra is magasan letámadni. Úgy gondolom, ez sárga lapot érő megmozdulás volt, nem kiállítást, Kerkez hajlított lábbal érkezett, hogy ne okozzon sérülést. Szerintem három mérkőzésre el fogják tiltani. Fellebbezünk, mert nem érzem helyesnek, ha ezt a büntetést kapja” – idézi a Bournemouth menedzserét a BBC. Ugyanakkor a szabályok értelmében, ilyen esetekben hárommeccses eltiltás vár majd Kerkezre. Ha ez megtörténik, a magyar válogatott focista csak a Premier League utolsó fordulójában, a Chelsea elleni találkozón léphet pályára a Stamford Bridge-en. Egyébként a Bournemouth három nyeretlen meccset követően tudott ismét győzni a Premier League-ben.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­á­­n­­y­o­k­ ­v­á­­­r­­n­a­­k­­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
2024. április 26. 08:00 Szerkesztve
Durva becsúszás volt és nem is az első. Mindegy, hogy hajlított láb volt, meg etc. Ha játszani akar, csiszolni kell a stíluson...
lynx
2024. április 25. 18:21
Nem volt se nyújtott láb, se talpalás. Felhúzott lábakkal elütötte a fickót, aki nem sérült meg, játszott tovább. Ez volt a dolga, ezért jár a sárga. Vagy kiállítunk mindenkit, mindenhol, aki szándékos szabálytalanságot követ el: visszahúz, megölel, könyököl, gáncsol, buktat, lök... stb, vagy sárgát adunk az ilyenekre. Ez a piros túlzott erre.
akkor ki
2024. április 25. 18:04
Mindenki aki becsmérli Kerkezt, elmegy a búsba!!! Sergio Ramost ismerik a nagypofájúak? Piszok kemény védő tele sárga és piros lappal, de egy ikon! Van ilyen a fociban, legközelebb jobban figyel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!