Nagy bejelentés a Liverpoolnál, Szoboszlai és Szalah is érintett!

2024. március 06. 19:54

A magyar válogatott középpályás és az egyiptomi gólvágó is elhagyta Angliát.

2024. március 06. 19:54
null

Nyitókép: AFP/Oli Scarff

***

Egyre jobb hírek érkeznek a brutális sérüléshullámtól sújtott Liverpool FC háza tájáról. Szoboszlai Dominik a hétvégén már csereként pályára is lépett, s részese volt csapata drámai módon, a 99. percben szerzett góllal kicsikart győzelmének a Nottingham Forest otthonában (0-1). Szerencsére a január végi visszatérésével ellentétben ezúttal nem újult ki a sérülése.

Ezt is ajánljuk a témában

Prágai kitérő

Jürgen Klopp csapata nagy erőkkel készül a Manchester City elleni angol bajnoki csúcsrangadóra, amelyet vasárnap rendeznek az Anfielden. A címvédő elleni kulcsfontosságú csata előtt több mint biztató, hogy a 23 éves magyar újra bevethető, s a divatos megjelenésre és luxusautóra is nagy figyelmet fordító „Szobo” be is került a csütörtöki Európa-Liga mérkőzésre nevezettek közé. A Liverpool a Sparta Praha vendége lesz a cseh fővárosban a nyolcaddöntő első felvonásán.

Mo is a fedélzeten

Ugyancsak szerepel a neve a 23 fős listán a Vörösök legfőbb gólfelelősének, Mohamed Szalahnak! Az egyiptomi még a januári, Afrika Kupán szenvedett combsérülést, s azóta alig számolhat vele a szakvezetés. A 31 éves klasszis 19 gólnál és 10 gólpassznál tart a szezonban. Február 17-én újra pályára lépett, be is talált a Brentford ellen 4-1-re megnyert Premier League-meccsen, de – Szoboszlaihoz hasonlóan – túl korainak bizonyult a pályára lépése, ismét megsérült. Ma már mindketten mosolyogva edzettek a liverpooli bázison, majd a John Lennon repülőtérről elutaztak a csapattal Prágába.

 Az utazókeret:

Gomez, Endo, Van Dijk, Konate, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Salah, Adrian, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Robertson, Clark, Gordon, McConnell, Kelleher, Koumas, Quansah, Bradley, Musialowski, Mrozek.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:05
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­­g­ö­s­­­ ­­l­­á­­­n­y­­o­k­­ ­­­v­­­á­­r­n­a­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. március 06. 20:20
Kellemes, hogy a Fradi-szintu Sparta az ellenfel. Igy nem kell +szakadni.
Tommaso
2024. március 06. 20:19
Hat oltozkodni azt nem tud, de nem is ezert fizetik.
billysparks
2024. március 06. 20:07
Itt az a kellemetlen, hogy a Fradinál nem sokkal jobb Sparta Praha ellen készül az EL-ben a Liverpool.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!