Hogyan került Curtis a Bayern München sztárjai közé?

2024. március 07. 13:51

A rapper elárulta, hogyan jutott be a VIP-részlegbe a Lazio elleni Bajnokok Ligája meccsen, s miért volt a bajor rekordbajnoknál.

2024. március 07. 13:51

Nyitókép: Instagram

***

Kedd este a Bayern München labdarúgócsapata magabiztos játékkal 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Laziót, így 3–1-es összesítéssel bejutott a BL negyeddöntőjébe. A meccsen ott volt és kiszurkolta a müncheniek sikerét a rapper Curtis, aki a közösségi oldalán több fényképet is közzétett arról, ahogy a meccs után a VIP-teremben találkozott a bajorok sztárjátékosaival, Thomas Müllerrel, Joshua Kimmich-kel, valamint Aleksandar Pavloviccsal. 

A volt újpesti futballista, polgári nevén Széki Attila a Bayernnél pályaedzőként dolgozó Lőw Zsolttal jóbarátok, s a szakember révén így a családi VIP-páholyba is bejutott.

„Szenzációs helyen nézhettük a mérkőzést, köszönhetően Lőw Zsoltnak

– mesélte Curtis a Sportálnak. – Zsoltival gyerekkorunk óta tart a barátság, együtt nőttünk fel, fociztunk is, még annak idején a bátyámmal vigyázott rám. Bármerre is megy a világban, igyekszem ott lenni, szurkolni neki és a csapatának. Most is a lelátón voltunk, és szerencsére jó hangulatú, sima győzelmet láthattunk.”

Amúgy Lőw Zsolt gyermekei, ha itthon vannak, akkor jár nekik a különleges vendégeket megillető fogadtatás Curtis koncertjein…

Curtis (balra) egy névre szóló Újpest-mezzel ajándékozta meg Lőw Zsoltot, a Bayern München pályaedzőjét - Fotó: Instagram

„Tulajdonképpen úgy voltunk ott, mint Zsolt családja, az összes játékos barátai, szerettei mellettünk szurkoltak. Persze gondolhatták, hogy mi sem csak idegenek voltunk, nagyon kedvesek voltak, és a lefújás után a focicsapat sztárjai is odajöttek. Így könnyebb volt egy-egy közös képre kerülni velük, Müller például kifejezetten kedves volt, nagyon jó fej, de fotózkodott Kimmich is” – árulta el Curtis, akinek nem a Bayern, hanem inkább az újpesti barátja miatt volt fontos a mérkőzés.

„Én örökre újpesti vagyok, minden odaköt, a csapatnak szurkolok.

 Bármerre is edzősködik Zsolt, szorítok az aktuális klubjának, de csakis a barátom miatt. Egyébként külföldi együttesnek talán azért sem egyszerű szorítani, mert ott rengeteg a sztár, nehéz választani, de a szívem egyébként is az Újpesté” – jelentette ki a rapper.

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­n­­y­­o­­k­ ­­v­á­­r­n­­a­­k­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
files32
2024. március 07. 15:53
Ingyen kokó.
Menhetten
2024. március 07. 15:20
Tudvalevő, hogy Curtis egy drogos, szar ember..
vanced
2024. március 07. 14:56
Igazi sprotértékű hír....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!