Elcsaklizná a Fradi gólpasszkirályát Messi csapata

2024. március 05. 22:52

Az Inter Miami érdeklődését is felkeltette Abu Fani remek teljesítménye.

2024. március 05. 22:52
Mohammed ABU FANI
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

***

A Sport5 című izraeli sporttelevízió honlapja mindenesetre kész tényként közli: a magyar bajnok egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa, Mohammed Abu Fani kimagasló játékára felfigyelt az MLS-ben szereplő Inter Miami (amelynek a korábbi angol futballsztár, David Beckham a tulajdonosa...). A 25 éves válogatott futballista 2023  érkezett az Üllői útra, és valóban sokat mondó a statisztikája: 

a Fradiban eddig 36 tétmérkőzésen ötször volt eredményes és 15 gólpasszal (!) szolgálta ki a társakat. 

Abu Fani a Maccabi Haifával a 2022/23-as szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt, mint a Juventus, a Benfica vagy éppen a Lionel Messivel is felálló Paris Saint-Germain.

ABU FANI; Lionel MESSI
Sokat mondó kép... Forrás: sport5.co.il

S ha már az argentin futballzseni: köztudott, hogy a világbajnok középpályás éppen az Inter Miami csapatában futballozik, tehát ha az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság áprilisig tartó átigazolási időszakban öszejönne a szenzációs transzfer, 

Messi akár Abu Fani – a Fradi-szurkolók által már „megszokott” – látványos gólpasszai után is eredményes lehetne!

Érdekesség: a Transfermarkt által 2,5 millió euróra taksált Mohammed Abu Fani Ferencvárosba igazolását 2023 májusában éppen a Sport5 szivárogtatta ki elsőként – nem szabad tehát az izraeli sporttelevízió információit úgymond félvállról venni...  

 

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­g­ö­s­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­ ­­v­­á­­­r­­­n­­a­k­­­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
szintetikus
2024. március 06. 08:36
majd hoznak új színes terroristát a fradisták közpénzen
DrPepper
2024. március 06. 08:02
Kell nekik valaki, akihez képest Messi óriás? Jó játékos, de mindenkinek megvan az ára. A Fradi 1,2m-t fizetett érte, remélhetőleg a 2,5 m-nél többet kap érte.
szbalint
2024. március 05. 23:29 Szerkesztve
Mivel Abu Fani 2027 nyaráig szóló szerződéssel bír, ezért az Inter Miami nem tudja "elcsaklizni", hanem ha tényleg le akarja igazolni, akkor többet fizethet érte, mint amennyi pénzt a mol valaha is beletol a dózsádba! Érted sálas buzi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!