Óriási lépés a béke felé: Trump Zelenszkijjel telefonált – itt vannak a részletek!

2024. július 20. 06:05

„Békét fogok hozni a világnak, és véget vetek a háborúnak” – hangsúlyozta Donald Trump.

2024. július 20. 06:05

Fotó: Brendan SMIALOWSKI / AFP

„Kifejezetten jó telefonbeszélgetést folytattunk Zelenszkijjel” – írta közösségi oldalán Donald Trump. Az ukrán elnök gratulált a korábbi amerikai elnöknek a sikeres republikánus nemzeti kongresszushoz és ahhoz, hogy Trump lett a republikánusok jelöltje az Egyesült Államok elnöki tisztségére.

„Zelenszkij elítélte a múlt szombati szörnyű merényletet, és megjegyezte, hogy az amerikai nép ezekben az időkben az egység szellemében fog össze” – írta a Trump.

Nagyra értékelem, hogy Zelenszkij felém fordult, mert én, mint az Önök következő elnöke, békét fogok hozni a világnak, és véget vetek a háborúnak,

amely oly sok emberéletet követelt és számtalan ártatlan családot pusztított el. Mindkét fél képes lesz összefogni és olyan megállapodást kötni, amely véget vet az erőszaknak és megnyitja az utat a jólét felé” – zárta bejegyzését a korábbi amerikai elnök.


 

Összesen 435 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. július 20. 14:07
Kihagyták a csuti ducét.
auditorium
2024. július 20. 14:06
Zele, mint ukrán elnöknek lejárt a mandátuma, Trump még nem elnök, tehát a telefonbeszélgetésük egyelőre privát beszélgetés és igérgetés. Az ukrán katonák nagyon belefáradtak a harcba, két és fél év után váltást követelnek. Már a nőket is alkalmazzák, mert rengetegen élnek külföldön, akiknek eszük ágába sincs hazamenni katonának a romok közé. Az oroszok is únják, de ők nem panaszkodhatnak és ott vannak a zsoldosok. Ez azonban hatalmas összegbe kerül a Kremlnek. A Krim -félszigeten áll mind a két vezetőnek a villája, mediterrán környezet, egykor ideális vidék volt külföldi államfők fogadására pl. JALTAban. A Donyeck-medence értékes ásványikincseiről még mi is tanultunk. Főleg ezek a vidékek fájnak az oroszoknak, ahol orosz többségű volt a lakosság, de erről kevesen tudnak külföldön.
2024. július 20. 14:00 Szerkesztve
ELNŐK ÚR! VAN ITT MÉG TENNIVALÓ: www.nytimes.com/1987/08/15/business/patents-a-method-to-alter-atmosphere.html hvg.hu/tudomany/20240130_agy_szamitogep_interfesz_neuralink_chip_beultetes_telepathy_telepatia_gondolatvezerles m.youtube.com/watch?v=XSeZDkRvuk8&t=7s&pp=ygUlYWhyaW1hbiBpbmthcm7DoWNpw7NqYSBhIGhhcm1hZGlrIMOpdg%3D%3D youtu.be/oeC3MOuBfSg?si=3AFqudf-fcsz_ao6 KÉREM TEKINTSE MEG EZT: m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=dobog%C3%B3k%C5%91+magyar+a+sz%C3%ADvcsakra#searching vasarnap.hu/2019/01/09/a-budai-varbol-orzi-a-nemzetet-szent-mihaly-szobra/ napfenyes.hu/cikkek
gyaloggos
2024. július 20. 12:41
madárinfluencer! AZT én nem tudom, az MSZP színvonala milyen, azt látom, hogy a TIED milyen! "nem pontos J-vel írjuk höhöhö .." MERT szerinted van PONTOS J, akkor van pontatlan is! ccccc! UTÓBBI mindig késik? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!