Fontos kérdést tett fel a véleményvezér az olimpiai megnyitó kapcsán

2024. július 27. 09:48

Az ismert előadó is megbotránkozott a látottakon.

2024. július 27. 09:48
FRANCE-OLYMPIC GAMES-PARIS OPENING CEREMONY-ILLUSTRATION-DIRECT FRANCE2

Fotó: Isabelle Souriment/Hans Lucas via AFP

A péntek esti nagyszabású párizsi olimpiai show megosztotta a világot, már az esemény alatt megjelentek a kritikus hangok, volt, aki a keresztények elleni provokációnak minősítette Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen paródiáját, de a szakállas szőke nők sem nyerték el sokak tetszését. Emmanuel Macron elnöknek mindenesetre elismeréssel szólt a megnyitóról.

Ezt is ajánljuk a témában

Eli David kutató, előadó és véleményvezér a közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének.

Még zsidóként is feldühít és felháborít Jézus és a kereszténység sértése… Mit gondolsz erről keresztényként?”

– tette fel a kérdést Eli David.

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
törölt felhasználó
2024. július 28. 16:16
Leonardo da Vinci alkotása nem "festmény", hanem falfestmény, ez esetben freskó. .
makutsi
2024. július 28. 07:31
Másik észrevételem: Talán lehetséges lenne ezt a pornó-hirdetést kitiltani a hozzászólások közül?
makutsi
2024. július 28. 07:30
"Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen PARÓDIÁJÁT, de a szakállas szőke nők sem NYERTÉK EL sokak tetszését. Emmanuel Macron ELNÖKNEK mindenesetre elismeréssel SZÓLT a megnyitóról." - Talán azért EGYSZER nem ártana átolvasni, amit írnak, kedves szerkesztők!
2024. július 27. 20:34 Szerkesztve
A jobboldali konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. nincs olyan, hogy baloldali kultúra! Baloldalon kultúra ellenesség és ideológiák vannak! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Az európai kultúra, keresztény kultúra! A liberalizmus egy az ideológiák közül. Minden ideológia totális és kizárólagos világkép kialakítására törekszik. Nem ismer el más elképzeléseket. Ellenséges és kirekesztő minden más nézettel szemben és azokat fel kívánja számolni /A liberalizmus története a fentiek eklatáns példája./ A nyitott társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyitott társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!