Váratlan fordulat: már a The New York Times is a magyar álláspontot képviseli

2024. október 18. 11:51

Az amerikai lap eddig támogatta a marihuána legalizációját, ám a Drogkutató Intézet beszámolója alapján a legújabb kutatásában ráeszmélt arra, hogy a régi és az új kannabisz THC-tartalma között zongorázni lehet a különbséget

2024. október 18. 11:51
Business And Economy In New York

Nyitókép: AFP/Beata Zawrzel

A tudományos kutatások már korábban is a kannabisz legalizációjának veszélyeire és negatív hatásaira hívták fel a figyelmet, ám a The New York Times eddig más álláspontot képviselt – írja a Drogkutató Intézet.

Mostanra ez megváltozott:

az amerikai lap kutatása kitér arra, amiről a Drogkutató Intézet már korábban közreadott egy elemzést Kanadával kapcsolatban, hogy a régi és az új kannabisz THC-tartalma között zongorázni lehet a különbséget.

Az elemzés megjegyzi, a legalizáció egészségügyi következményeiről államok közötti szinten nincs összehangolt, alapos megfigyelés.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 18. 14:12
💋 youtu.be/JmiKWTRoiMk?si=rJPzRWe0pqLRG6Ib
Bi Tang Tomee
2024. október 18. 14:06 Szerkesztve
Csak a lényeg nem derül ki a posztból. Ma gyengébb vagy erősebb a gandzsa?
herden100
2024. október 18. 13:31
🥰 m.youtube.com/shorts/vnbtJ5lh9DU
Treeoflife
2024. október 18. 13:26
Hülyítsék csak magukat, de bennünket hagyjanak ki ebből is. Ebben sem akarjuk az általuk diktált nézeteket vallani. Túlzottan is bemutatkoztak, és nem kérünk belőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!