Az FPÖ szerint hülyének nézik a migránsok az osztrák államot

2024. október 16. 21:01

Nagy port kavart annak a „homoszexuális” muszlim menedékérőnek az ügye, aki most családegyesítés címén az országba hozná a feleségét és öt gyermekét.

2024. október 16. 21:01

Nyitókép: JENS SCHLUETER / AFP

Egy „szenzációs” menekültjogi ügyről számolt be a heute.at. Egy muzulmán orosz-tadzsik kettős állampolgár 2023. szeptember 22-én Törökországon és Szaúd-Arábián keresztül illegálisan lépett be Ausztriába. Ott menedékjogot kért azzal az indokkal, hogy feleségével és gyermekeivel együtt jobb munkalehetőséget keres, és félt az oroszországi katonai szolgálattól is.

Menedékkérelmét tavaly áprilisban elutasították. De aztán a hívő muszlim (aki néhány hónappal korábban még Szaúd-Arábiába is elzarándokolt) fellebbezést nyújtott be a döntés ellen.

A bécsi szövetségi közigazgatási bíróságon szóbeli meghallgatásra került sor, ahol a fellebbező új indoklást nyújtott be a tartózkodási jogára vonatkozóan. Ekkor már azt állította, hogy homoszexualitása miatt hazájában diszkriminációnak, megbélyegzésnek és fizikai erőszaknak volt kitéve. Ennek a hatására kérelmét gyorsított eljárásban, és szinte azonnal jóváhagyták. A bíróság szerint a férfi – aki hazájában hentesként, autófestőként és építkezésen dolgozott – az eljárás során

„hitelesen bizonyítani tudta”, hogy homoszexuális annak ellenére, hogy egy nővel házasodott össze, és öt gyermeke van. 

Rokonait most családegyesítés címén hozhatná be az országba.

Maximilian Krauss, az FPÖ bécsi parlamenti frakciójának vezetője felháborodott a hír hallatán: „Ez a döntés egy különösen súlyos igazságügyi botrány”. Krauss szerint a civilszervezet és az ügyvédek tanácsára vallotta magát homoszexuálisnak a menedékkérő.

A politikus szerint véget kell vetni az osztrák állam „hülyítésének”. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2024. október 16. 23:51
Egy osztrák gyorsétteremben esett meg a következő történet. Bejött egy tetőtől talplg lefátyolozott valaki két ruhásszekrény méretű kísérővel. Az egyik utasította a műszakvezetőt, hogy takaríttassa ki a női WC -t. Majd belibbent a homoki tündér, a testőrök őrizték a bejáratot, senki nem mehetett be. Miután elvégezte a dolgát, ittak összesen egy darab kávét és távoztak. Közben senki nem mert megszólalni. Nesze neked osztrák demokrácia! Most ugyanezt tessék elképzelni Magyarországon, tetszőleges vendéglőben. Lennének bonyodalmak.
Akitlosz
2024. október 16. 23:07
Allah nem vár el igazmondást az igazhitűektől. A hitetleneket nyugodtan át lehet verni, ha az az igazhitűek számára előnyös. Ez segíti az igaz hit terjedését és Allah uralmát a Földön.
sexykitty-5000115
2024. október 16. 23:03
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­­­ ­s­z­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­n­c­­­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Akitlosz
2024. október 16. 23:01
"A bíróság szerint a férfi az eljárás során „hitelesen bizonyítani tudta”, hogy homoszexuális annak ellenére, hogy egy nővel házasodott össze, és öt gyermeke van." Jobb nem belegondolni abba, hogy mi történt a bíróságon a bizonyítási eljárás során.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!