Migránsterror Németországban

2024. augusztus 27. 15:57

Most már megjósolhatatlan, meddig tart Magyarországon ez a kegyelmi állapot.

2024. augusztus 27. 15:57
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Christoph Reichwein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

„Ma már olyan beletörődéssel hallgatjuk naponta a késes terrortámadásokról szóló híreket, mint az időjárás-jelentést. Pedig nem lenne szabad belefásulnunk, nem kellene elfogadnunk a tényt, hogy mindennapjaink szerves részévé vált a migránsterror. Ostoba libernyákok azzal hitegetik egymást, hogy mindez messze van tőlünk, hazánkban ilyen nem fordulhat elő. Csakhogy egyáltalán nem megoldás egy problémára, ha nem veszünk róla tudomást.

Megjósolhatatlan, meddig tart Magyarországon az a kegyelmi állapot, amit elsősorban az illegális bevándorlás következetes elutasításának,

a technikai és jogi határzárnak köszönhetünk. Látjuk az Európai Unió mesterkedését ezek lebontására és hajthatatlan ellenállásunk megtörésére.

De a solingeni tragédia és minden hasonló eset intő figyelmeztetés kell hogy legyen mindenkinek, ebben a kérdésben elég egyszer hibázni ahhoz, hogy visszafordíthatatlan folyamatok induljanak el. Úgyhogy miután meggyújtottuk a mécseseket az áldozatok emlékére, elmondtuk imáinkat, még a széplelkűsködők is letették a plüssállatkáikat a vértől iszamos kövezetre, azonnal rázzuk le magunkról a dermedt tehetetlenséget, és minden európai polgár azonnal tegyen meg minden tőle telhetőt a saját hatókörében az önsorsrontó, önfeladó politikusok árulása, Európa elpusztítása ellen.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. augusztus 28. 04:06
Ideje követni a lengyelek példáját és kiadni a halálos erő alkalmazására az engedélyt. Azt talán majd felfogják.
altercat1
2024. augusztus 28. 01:04
Utalás a fosospeti rajongók esetleges sikerére...
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 27. 20:07
"FreeEurope ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. augusztus 27. 19:21 Ja, csak ez teljesen más, mint muszlim bevándorló." Mennyiben más?
llnnhegyi
2024. augusztus 27. 19:42
Ottó!!! Miről beszélsz??? Nálunk nincsenek illegális migránsok! Ne riogass feleslegesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!